Ana SayfaÜnlülerKerem Bursin'den Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Kerem Bursin’den Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi!

Kerem Bursin’den taciz iddiası ile ilgili açıklama geldi! Oyuncu Elit İşcan’ın Yaşayamayanlar dizisinin setinde, yine aynı dizide oyuncu olan Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığı iddiasına Kerem Bursin’den açıklama geldi. Ünlü oyuncu Kerem Bursin, bu iddialar hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İbrahim Çelikkol İle Kerem Bürsin İkilisi Şimdiden Çok Sevildi

Kerem Bursin’den taciz iddiası ile ilgili açıklama geldi!

Kerem Bursin’den taciz iddiası ile ilgili açıklama geldi! Geçtiğimiz gün basında yansıyan ve şok etkisi yaratan oyuncu Elit İşcan’ın, set arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığı iddiası hakkında Kerem Bursin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bursin'den Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi
Kerem Bursin’den Taciz İddiası ile İlgili Açıklama Geldi

Hukuki süreci yakından takip ediyor olacağım

Elit İşcan’ın sosyal medya hesabından olayı ifşa etmesinin üzerine rol arkadaşı Kerem Bursin’den bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabının hikaye kısmından bir gönderi paylaşan Kerem Bursin, şöyle yazdı:

Yaşayamayanlar setinde söz konusu olaya şahit değildim. Ancak şiddet, taciz ve cinsiyet ayrımcılığının her türlüsüne karşıyım. Yaşanan olaydan dolayı derin üzüntü duyuyorum. Tanıklardan alınan geri bildirimler neticesinde, ilgili oyuncunun hem sette alkollü olmasından hem de rahatsızlık verecek nitelikte hareket etmesinden dolayı sözleşmesi gereği ortak yapım firmalarının, gerekli yaptırımları uyguladıklarından ve/ veya uygulayacaklarından şüphem yoktur. Hukuki süreci de yakından takip ediyor olacağım.

Elit İşcan’a Rol Arkadaşlarından Destek Açıklaması Geldi

Efecan Şenolsun iddiaları reddetmişti

Elit İşcan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı taciz iddiası ile ilgili Efecan Şenolsun’da bir açıklama yaparak şunları söyledi:

Aramızda sözlü bir olay yaşandı

“Yaklaşık 5 ay önce Elit işcan ile aramızda “sözlü” bir olay yaşandı. O güne kadar yakın iki çalışma arkadaşıydık. Ancak o günden sonra hakkımda “asılsız” bazı iddialarda bulunmaya başladı. Avukatımla aldığım karar neticesinde 5 aydır susuyorum ve bekliyorum. 5 ay içerisinde sektörde hakkımda sürekli konuşarak kamuoyu yaratmaya çalıştı, anlatımları değişti…

İddialar art niyetlidir

Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı… Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. Bu iddialara karşılık bende bugünden itibaren gerekli hukuksal süreci başlatıyorum. Çünkü iddialar art niyetlidir. Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve Bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmemelerini rica ediyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler