Ana SayfaSosyeteEmre Kütük ile Ece Kamçılı Sonunda Mutluluğun Resmini Çizdi!

İlgili Postlar

Emre Kütük ile Ece Kamçılı Sonunda Mutluluğun Resmini Çizdi!

Cemiyet hayatının gözde isimleri Emre Kütük ile Ece Kamçılı bu hafta sonu dillere destan bir düğün töreniyle mutluluğa ilk adımlarını attı. Çapkın iş adamı Emre Kütük ve zeytinyağı prensesi Ece Kamçılı Göcek’teki Rixos Premium Otel’de 3 gün süren düğünleriyle dünya evine girdi.

Emre Kütük ile Ece Kamçılı Dünya Evine Girdi

 

Yaşadığı aşklarla ve çapkınlıklarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan genç iş adamı ve cemiyetin gözde bekarı Emre Kütük, bekarlığa elveda dedi. Cemiyet hayatının her yönüyle takdir edilen ve sevilen mütevazı isimi Ece Kamçılı ile geçtiğimiz nisan ayında nişanlanan Emre Kütük, temmuz ayında nikah tarihine ve düğün mekanına karar vermişlerdi. İnşaat sektörünün tanınmış iş adamı Emre Kütük; Dino Ayvalık zeytinyağı firmasının prensesiyle, hafta sonu Göcek Rixos Premium Otel’de düzenlenen, rüya gibi bir düğün organizasyonuyla hayat yollarını birleştirdi.

[irp]

Çiçeği Burnunda Çiftler Havalarda Uçtu!

Hafta sonu Göcek’te, İstanbul cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinin de katıldığı Ece ve Emre çiftinin düğünlerinde, eğlence zirvelere ulaştı. Düğünde, gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan partiyle; damat ve gelin, arkadaşları tarafından havaya atılarak eğlenceli vakitler geçirildi.

Emre Kütük ile Ece Kamçılı Havalarda Uçtu!

3 Gün Süren Düğünde Eğlence Tavan Yaptı!

Ece ve Emre çifti ve davetliler düğünde sabaha kadar eğlencenin tadını çıkardı. Eğlencenin tavan yaptığı gecede, Kütük ve Kamçılı ailelerinin yakın dostları ve özellikle Ralf Tezman, Mehmet-Zeynep Mutlu ve Tarık Miras gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri de dikkat çekti. Bizler de genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler