Ana SayfaSosyeteArda Turan ile Özge Ulusoy aşk mı yaşıyor

İlgili Postlar

Arda Turan ile Özge Ulusoy aşk mı yaşıyor

Aslıhan Doğan’dan ayrılan Arda Turan gönlünü sürpriz bir isme kaptırdı.

Arda Turan ile evlilik yolunda giden ilişkisini bir anda bitiren Aslıhan Doğan, ayrılık nedenlerini “Biz Arda ile 10 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlığımız zamanla aşka dönüşmüştü. Birbirimizi gerçekten seviyorduk. Fakat Arda’nın İspanya’da olması ve oradaki ev ortamı bana uymadı. Biz de ilişkimize zor da olsa son verdik” diye açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından çok geçmeden Arda Turan ayrılık haberlerini kendi sosyal medya hesabından story atarak ayrılık haberlerini duyurdu.

Başarılı futbolcu Aslıhan Doğan ile ayrılık haberini Instagram story üzerinden sevenlerine duyurdu.

Aslıhan Doğan’dan ayrılan Turan gönlünü sürpriz bir isme kaptırdığı iddiası sosyal medyayı şoke etti. ‘Duymayan Kalmasın’ programının haberindeki söylentiye göre Turan, Ulusoy ile görüldü. Aslıhan Doğan’dan ayrıldıktan hemen 3 gün sonra adı duyulan Turan bu sefer de hızlıydı. Özge Ulusoy ile görüntülendikten sonra sessizliğini korumaya devam etti.

Arda Turan

MEKANDAN EL ELE AYRILDILAR

Barcelona’da top koşturan 30 yaşındaki Arda Turan gönlünü 35 yaşındaki Özge Ulusoy’a kaptırdı. Önceki akşam arkadaş grubuyla gittikleri gece kulübünde ikili birlikte eğlendi ve gecenin sonunda mekandan el ele ayrıldı.

Seren Serengil’den Şok İddia

Arda Turan ile Özge Ulusoy’u mekanda gördüğünü söyleyen Seren Serengil, “Ben de gördüm ama bir şey söyleyemem sevgilim o mekanda çalışıyor.” demekle yetindi.

HACI SABANCI’YI UNUTTU

Özge Ulusoy, Hacı Sabancı ile olan 6 yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda ani bir kararla bitirmişti. Bu ayrılığın ardından çok ağladığını söyleyen Özge Ulusoy Hacı Sabancı’yı unuttu.

 

İkilinin bu haberi sosyal medyayı sallarken sevenlerini şoke etti. İkilisorulan sorulara yanıtsız mı kalacak.

Yılın aşk bombası diye tabir edilen ikilinin birlikteliği sevenlerinden onay alırken bir kitlenin ise hedef kaynağı oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler