Ana SayfaDedikoduEmre Karayel'den Oğlu ile Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Emre Karayel’den Oğlu ile Yeni Paylaşım

Son olarak ‘Son Yaz’ dizisinde rol alan Emre Karayel, geçtiğimiz ay kucağına aldığı oğluyla birlikte çektiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Emre Karayel’den oğlu ile yeni paylaşım geldi. İşte o kare;

Sette Öğrendi

Emre Karayel baba olacağını öğrendiği anı anlatmıştı:

“İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlünden geçen isim Can’dı.”

Emre Karayel Kimdir?

Emre Karayel Baba Oldu

İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çiftin heyecanlı bekleyişi sona erdi.

Ünlü Oyuncu Emre Karayel İle Gizem Demirci Nikahında Gülme Krizi…

Ünlü oyuncu Emre Karayel’in eşi Gizem Demirci, doğum için hastaneye yattı. Karayel de eşinin karnına sarılarak verdiği pozu, “Çok yakında!” notuyla Instagram’dan yayınladı. Dün Maltepe’de özel bir hastanede sezaryenle doğan, üç buçuk kilo ağırlığında ve 50 cm boyundaki erkek bebeğin adı Can oldu.

Emre Karayel’den Oğlu ile Yeni Paylaşım

Şimdilerde baba olmanın mutluğunu yaşayan Emre Karayel, bir aylık oğluyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü ismin, “Dinlemeyi bileceksin” notunu düştüğü paylaşıma binlerce beğeni ve başta Karayel’in oyuncu arkadaşları olmak üzere birçok kişiden ‘Maşallah’ yorumu geldi.

“Zamanın Durduğu An”

49 yaşındaki Karayel, daha önce de baba-oğul pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamış ve şu notu düşmüştü:

“Zamanın durduğu an… ‘Bebekler enerjinizi hissediyor’ derlerdi de inanmazdım. Oğlum ağladığında ona, ‘Babacığım yanındayız. Annen, baban seni çok seviyoruz. Korkma’ diyorum, susuyor yeminle.”

Instagram hesabında 177 bin takipçisi olan Karayel’in sosyal medya hesabından yayımladığı yeni gönderisi, kısa sürede 9 binden fazla beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler