Ana SayfaDedikoduEbru Yaşar: Kıyas Kabul Etmiyorum

İlgili Postlar

Ebru Yaşar: Kıyas Kabul Etmiyorum

Türk müziğinin güçlü yorumcularından Ebru Yaşar, bir halı firmasının reklam yüzü oldu. Ünlü şarkıcı, Bergen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ parçasını yorumlayan popçu Gülşen ile ilgili soruya bakın nasıl yanıt verdi. Ebru Yaşar “Kıyas kabul etmiyorum” dedi. İşte o açıklamalar;

Gülşen’in Bergen Sürprizi Şaşırttı

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve trajik yaşam öyküsü nedeniyle “Acıların kadını” lakabıyla anılan arabesk şarkıcısı Bergen, 1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürüldü. Henüz 30 yaşındayken hayattan koparılan ünlü sanatçı, ölümünden yıllar sonra hem hayatını konu alan sinema filmi hem de kendisi için hazırlanan albüm projesiyle gündemde. Farah Zeynep Abdullah’ın başrol oynadığı “Bergen” filmi yakında vizyona girecek. Saygı albümünde ise son aşamaya gelindi.

Gülşen kimdir?

“Herkes Arabeskçi Olacak”

Popçuların arabesk şarkları seslendirmesi ile ilgili soruya Yaşar, “Arabeks ölmez. Arabesk türküler, sanat müziği bu ülkenin topraklarında var. Eninde sonunda herkes arabeskçi olacak arkadaşlar. Önemli olan şarkı söyleyebilmek. Bir tarzda sesiniz iyi gidiyordur ama her tarzda iyi gidecek diye bir şey yoktur. Bazı şarkıları daha iyi söyleyebilirsiniz ama biz de şöyle bir şey var; ‘onu da söyliyim, bunu da söyliyim’. Halk zaten bunun kararını veriyor” ifadelerini kullandı.

Ebru Yaşar Fena Çıkıştı: “Hülya Avşar Gaza Gelmiştir…”

Ebru Yaşar: Kıyas Kabul Etmiyorum

Gülşen’in, Bergen’e Saygı Albümü’ndeki ‘Sen Affetsen’ yorumu hakkında, “Güzel, fena değil, kendince yorumlamış. Ben özel bir şey söyleyemem. O şarkıyı okuyalı on sene oldu. Beni şarkıyı keşfettim, albümde söyledim. Bu şarkıyı yapımcılar yeni keşeffetti. Ben orada kıyas kabul etmiyorum. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum” dedi.

Ebru Yaşar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler