Ana SayfaDedikoduEmre Karayel Baba Oldu

İlgili Postlar

Emre Karayel Baba Oldu

2020 senesinde bir süredir birlikte olduğu Gizem Demirci ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Emre Karayel geçtiğimiz sene baba olacağını duyurmuştu. Bebek bekleyen mutlu çiftten heyecanlı haber dün geldi. Emre Karayel baba oldu.

“Uzun Yıllar Bekledik”

48 yaşındaki oyuncu, nikah sonrası duygularını şu şekilde dile getirmişti:

Hepiniz biliyorsunuz, uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu ama evliliğe giden birlikte bir ömüre başladık. Ne diyeceğimi bilmiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyeti ile aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız.

“Nikahtan saatler sonra sokağa çıkma yasağı da gerçekleşecek, davetlileri hemen yolcu edeceksiniz heralde?” şeklinde yöneltilen soruya ise Karayel, “Hemen göndereceğiz, öyle olacak ne yazık ki…” cevabını vermişti.

Ünlü Oyuncu Emre Karayel İle Gizem Demirci Nikahında Gülme Krizi…

Sette Öğrendi

Emre Karayel baba olacağını öğrendiği anı anlatmıştı:

“İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı “Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım” deyince panikledim. Sonra “Baba oluyorsun!” dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlünden geçen isim Can’dı.”

Emre Karayel Kimdir?

Emre Karayel Baba Oldu

İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çiftin heyecanlı bekleyişi sona erdi.

Ünlü oyuncu Emre Karayel’in eşi Gizem Demirci, doğum için hastaneye yattı. Karayel de eşinin karnına sarılarak verdiği pozu, “Çok yakında!” notuyla Instagram’dan yayınladı. Dün Maltepe’de özel bir hastanede sezaryenle doğan, üç buçuk kilo ağırlığında ve 50 cm boyundaki erkek bebeğin adı Can oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler