Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya Yeniden Kırmızı Oda Dizisinde

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Yeniden Kırmızı Oda Dizisinde

Geçtiğimiz sene Kerimcan Durmaz olayı yüzünden ortalığı birbirine katan ve Acun Ilıcalı’ya küfür eden Erken Petekkaya “Kırmızı Oda” dizisine veda etmişti. Aradan bir süre geçip sular durulduktan sonra Petekka’ya özür dilemişti ve bugün sevenlerini mutlu eden bir haber geldi. Erken Petekkaya yeniden Kırmızı Oda dizisinde. İşte detaylar;

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Yorumuna Ateş Püskürdü

“Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim. Allah belanızı versin. Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acun’u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum.Hayırlısıyla… Allah yüreğinize iyilik versin”

Erkan Petekkaya kimdir?

Erkan Petekkaya Geri Adım Attı

Kırmızı Oda dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe dava açılan Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı; ”Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” demişti.

Erkan Petekkaya yaptığı paylaşımı tepki aldığı için kaldırarak yeni bir paylaşım yayınladı. Oyuncu “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Erkan Petekkaya Yeniden Kırmızı Oda Dizisinde

Cuma akşamları izleyicilerle buluşan diziyi kurtarmak için harekete geçen Acun Ilıcalı, yeniden başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile anlaşma sağladı. Kırmızı Oda dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Delikanlı Sadi, Kırmızı Oda’nın bu hafta ekrana gelecek olan 58. bölümünde, yeniden Doktor Hanım’ın kapısını çalacak.

Sadi karakteriyle dizinin en sevilen oyuncularından biri olan Erkan Petekkaya’nın diziye yeniden dahil olacağı haberi ise sevenlerini çok sevindirdi. Sosyal medyada geri dönüş en çok konuşulan olaylardan biri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler