Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ Yeni İmajı İle Şaşırttı!

İlgili Postlar

Emre Altuğ Yeni İmajı İle Şaşırttı!

Emre Altuğ, yeni filmi için imaj değişikliğine gitti. Şarkıcı-oyuncu, beyaza boyattığı yeni saç stiliyle objektiflere yansıdı. İşte Emre Altuğ’un yeni imajı…İşte detaylar…

Çağla Şıkel Emre Altuğ ile ilgili soruları iştenlikle cevapladı!

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Yeniden Bir Araya Mı Geliyor?

Yedi yıllık evliliklerini, iki çocuklarına rağmen noktalayan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, yeniden bir araya mı geliyor?Emre Altuğ’un eski eşi, podyumların yıldızı Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde “Doğurmak, üçüncü kez anne olmak istiyorum. Çocuklara zaafım var.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklama ile şaşkınlık yaratan Çağla Şıkel, eski eşi ile yeniden barışmaya hazırlandığı ihtimalini akıllara getirdi. Şimdi, “Çağla Şıkel ve Emre Altuğ yeninden bir araya mı geliyor?” sorusunun yanıtı aranmaya başladı. Fakat ünlü çift Emre Altuğ ile Çağla Şıkel, dost olduklarını çocukları ile hep birlikte vakit geçirmeyi sevdiklerini dile getirmişlerdi. Tekrar bir araya gelme durumlarının olmadığını belirttiler.

Emre Altuğ Kimdir?

 Yaşlanalım Diye Yaptık! Daha Tarz Olduk…

Emre Altuğ, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Tek başına seyahate çıkan Altuğ, Alaçatı’ya gideceğini belirtti. Ramazan Bayramı’nı Alaçatı’da geçireceğini söyleyen Altuğ, “Bayramda çocuklar yanımda olamayacak. Çağla ile İstanbul’da olacaklar. Bayram sonrası biz çocuklar ile bayramlaşacağız. Babalar Günü’nü de erken kutladık” diye konuştu. Siyah olan saç rengini beyaza boyatan oyuncu, bunun sorulması üzerine “Yeni film için boyattım ama beğenildi. Yaşlanalım diye yaptık. Daha tarz olduk. Böyle devam edebilirim” açıklamasını yaptı.

Çağla Şıkel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler