Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya kızdı: "Hep sen mi yolacaksın adamları!"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya kızdı: “Hep sen mi yolacaksın adamları!”

Zaman zaman yaptığı sert çıkışları ile bilinen Deniz Akkaya sosyal medya hesabından isim vermeden yine çok ağır açıklamalarda bulundu
eski mankenlerden birisi olan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından çok konuşulan açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında herhangi bir isim vermediği için açıklamalar sonrasında bu sözlerin kim için söylendiği merak edilirken sosyal medya kullanıcıları çeşitli tahminlerde bulundu.

Deniz Akkaya’nın ten rengi bikinisi olay oldu!

Yarışma programına başladı

Şu anda yarışma programında sunucu olarak görev yapan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabını da etkin bir şekilde kullanıyor. Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle; “Her konuda olduğu gibi mevzuyu alıp çarpıtıp, işine geldiği gibi servis eden zat; şükretmeyi bir hashtag yapıp, artık reklam unsuru haline çevirmen ile tüm toplum dalga geçiyor! Yoksa zikir çeken herkes senin gibi alıp kafe kapılarında sallamıyor. Şeytan demişken, aynı şehirde 3 ayrı otele 3 ayrı günahsız adamı yerleştirirken senin içine şeytan kaçmış belli. O kadar keyifle izliyorum ki, atın ölümü arpadan olur misali. İnsanların manevi duygularını sömürüp, her istediği halta kulp takan şeytan, gitti şeytanına aşık ya da adı neyse o oldu. Beraber olduğu tüm kadınları soyup soğana çeviren bu adam ile bu şükür kraliçesi, şimdilerde Don Kişot misali zenginden alıp fakire vermekte! E hep sen mi yolacaksın adamları!”

Hedef Gülben Ergen mi?

Deniz Akkaya’nın bu sözleri sonrasında akla ilk gelen isimlerden birisi Gülben Ergen oldu ve sosyal medya kullanıcılarının da en çok söylediği isim olarak Gülben Ergen dikkat çekti. Fakat paylaşım altında yapılan tüm yorumlara karşın Deniz Akkaya tarafından herhangi bir şekilde değerlendirme yapılmadı.

Önümüzdeki günlerde bu sözler üzerine farklı yorumların ve tartışmaların da yaşanması bekleniyor.

Deniz Akkaya kimdir?

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler