Ana SayfaÜnlülerEmrah ve Cihat Tamer birbirine girdi

İlgili Postlar

Emrah ve Cihat Tamer birbirine girdi

Emrah ve Cihat Tamer birbirine girdi! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, usta sanatçı Cihat Tamer ile söz dalaşına girdi. Emrah için “Oyunculukla alakası yok” diyen Cihat Tamer’e, Emrah’tan yanıt geldi. Emrah, Cihat Tamer’e ne yanıt verdi? Bu sözler, büyük bir tartışmanın fitilini ateşleyecek mi? Detaylar haberimizde…

Emrah’a Oğlu Tayfun’dan Büyük Sitem

Emrah ve Cihat Tamer tartışması

Usta oyuncu Cihat Tamer, konuk olarak katıldığı programda “Emrah’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?” sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelmişti. Tamer, Emrah ve oyunculuğu ile ilgili soruya “Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3’üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor.” şeklinde yanıt vermişti. Cihat Tamer’in bu yanıtı, Emrah’ı kızdırdı.

Emrah kimdir?

Emrah’tan Cihat Tamer’e sert sözler

Şimdilerde Aşk ve Mavi dizisinde başrol olarak yer alan Emrah, Cihat Tamer’e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Emrah, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Cihat Tamer kimdir?

Emrah’tan Cihat Tamer’e: Bu şahsiyet saygıyı haketmiyor

Cihat Tamer’in yorumlarına sinirlenen Emrah, Instagram hesabından şu sözlerle adeta ateş püskürdü: Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğin de bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı.. Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhattap olmadım… Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce ismini ilk defa duyduğum bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş. Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz… Yazık aslında üzüldüm de durumuna… Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek… Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun… Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır…”

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emrah ile usta oyuncu Cihat Tamer’in arasında gelişen tartışma giderek büyüyecek gibi görünüyor. Taraflardan yeni hamleleri bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler