Ana SayfaKimdirEmrah Serbes Kimdir?

İlgili Postlar

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbest Kimdir?Hayatı hakkında merak edilenler Emrah Serbes kimdir haberimizde?

Emrah Serbes aslen nereli? Emrah Serbes şuan kaç yaşında? Emrah Serbes hangi burç?

Emrah Serbes aslen Yalovalıdır şuan 37 yaşında ve oğlak burcudur.

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbest kimdir, Emrah Serbes, 1981 yılında Yalova‘da doğmuştur. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu kendisine göre olmadığını anlayınca yarım bıraktı,hiç bir şey için geç olmadığını ve insanın istediği zaman hayallerinin peşinden koşabileceğini gösteren Emrah Serbes, Ankara Üniversitesi, Dil-Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Teoremi ve Tarihi Ana bilim Dalı Bölümünden mezun oldu.

Öğrencilik yıllarında Bir Gün gazetesi için söyleşiler kaleme aldı, Radikal 2 için tiyatro eleştirileri yazdı, Hayvan dergisinin Ankara muhabirliğini yaptı.Ahmet İnam ve Cengiz Güleç ile birlikte gerçekleştirdikleri söyleşileri “Şen Profesörler: Metaforla Saadet Olmaz” (Say Yayınları, 2006) adıyla kitaplaştırdı. “Her Temas İz Bırakır” adlı ilk romanı 2006 yılında yayınladı.Emrah Serbes, güncel siyasi gelişmeleri de ele alan ve sert mesajlar veren Behzat Ç. Seni kalbime gömdüm adlı polisiye dizinin senaristliğini yaptı.
“Hikâyem Paramparça” da ise aforizmalar ve hayata dair düşüncelerini okurlarına aktarmaktadır. Son olarak iletişim yayınlarından Deliduman adlı kitabı yayımlanmıştır.

Bir aileyi yok eden ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısında. Gözyaşlarına boğuldu!

Emrah Serbes’in eserleri

  • Her Temas İz Bırakır(2006)
  • Son Hafriyat(2008)
  • Erken Kaybedenler(2009)
  • Hikayem Paramparça(2012)
  • Deliduman(2014)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler