Ana SayfaÜnlülerBir aileyi yok eden ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısında....

İlgili Postlar

Bir aileyi yok eden ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısında. Gözyaşlarına boğuldu!

Yaptığı trafik kazası ile bir ailenin yok olmasına neden olan ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede kendini savunan Serbes, hakim karşısında gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizde…

Emrah Serbes hakim karşısında

Habertürk Haber Merkezi’nden Neşet Dişkaya’nın aktardığına göre; İzmir Torbalı’da alkollü olarak ve aşırı hız yaparak kullandığı aracı ile çarptığı araçta bulunan üç kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesi ile yargılanan ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısına çıktı.

Gözyaşlarına boğuldu

Emrah Serbes, İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde saat 14.00’te başlayan duruşmada 22.5 yıla kadar hapis cezası istemi ile yargılandı. Ünlü senarist, aylık gelirinin 7 bin lira olduğunu ifade etti. Hakim karşısında kendini savunan Emrah Serbes, gözyaşlarına boğuldu.

Annemin yanına gidecektim, vazgeçtim

Emrah Serbes, üzerinde çalıştığı projeyi bitirince tatile çıkmaya karar verdiğini ifade ederek “Önce Yalova’ya annemin yanına gitmeye karar verdim. Ancak kendime tuttuğum şoför Kenan Doğru ile Bodrum’a gitmeyi kararlaştırdık.” dedi.

Emrah Serbes, 22 Eylül 2017 tarihinde İzmir – Aydın Otoyolu Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik’in kullandığı otomobile arkadan çarpmıştı. Kazada, 59 yaşındaki sürücü baba Ayhan Özçelik ve 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelikolay yerinde hayatını kaybederken, eşi Nilgün Özçelik ise, ağır yaralı olarak kurtulduğu kazadan sonra kaldırıldığı hastanede 12 gün sonunda yaşamını yitirmişti.

Emrah Serbes’in kaza sırasında yanında olan Kenan Doğru, aracı kendisinin kullandığını ifade etmiş ve tutuklanmıştı. Ancak, Emrah Serbes olaydan bir hafta sonra bir itiraf mektubu yayınlayarak kazayı kendisinin yaptığını itiraf etmişti.

Emrah Serbes’in itiraf mektubu

22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esnasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru ile birlikte aracın sunroof’undan çıktık ve diğer aracın yanına gittik.

Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hala hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yolun kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır. Ama aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanın azabından kaçamazsın.

Emrah Serbes kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler