Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Kadar İyiyim

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Kadar İyiyim

Kahve Sohbetleri’nin yeni konuğu Yunus Günçe oldu.Kişisel manifestom dediği kitabı ‘Eyvallahım Var’ ile ilgili konuştu.Tek kişilik gösterisi ile de çok konuşulan Günçe ; Cem Yılmaz kadar iyiyim dedi.

eyvallahim-var

“Cem Yılmaz Çıtayı Yükseğe Çekti”

Yunus Günçe ;  Cem Yılmaz çıtayı çok yükseğe çekti.Türkiye’de insanları güldürmek zor. Ama ben Cem Yılmaz kadar iyiyim dedi.Seyirci eğlenmeden ve gülmeden giderse sorun kendinde aramalı çünkü eğlenmemesi için kararlı gelmesi lazım dedi.

Vücuduna dövme yaptıran oyuncu, Defne Joy anısına defne yaprağı dövmesini gösterdi.Dövme yaptırdıktan sonra rahatlama hissinin geldiğini söyledi.Yunus Günçe, kendisini eleştirenleri şu sözlerle cevapladı ; “Beni eleştirdiğini zanneden, alay eden, dalga geçen insanlardan öndeyim.” dedi.Yunus Günçe, Sosyal Medya kullanıcıları için fikirlerini söyledi.”Bana gelen kötü yorumları silmiyorum çünkü onların derdi farkedilmek.Sildiğim zaman onlarda tuhaf bir zevk uyandırıyor.” Kitabı hakkında da şöyle bir yorum yaptı ; Kitabım şiir kitabı değil.Kitabım yemek kitabı da değil.Çünkü içinde yemek tarifi yok.Şiir kitabı değil çünkü içinde şiir yok. dedi.

yunus-gunce

[affiliate_news id=”14769″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler