Ana SayfaÜnlülerEmrah Akduman'a hayranlarından evlilik teklifi!

İlgili Postlar

Emrah Akduman’a hayranlarından evlilik teklifi!

Beni Bırakma dizisinin yıldız ismi Emrah Akduman hayranlarından evlilik teklifi aldığını söyledi. İşte oyuncunun yaptığı açıklamalardan önemli detaylar.

ATV’de yayınlanmaya başlayan Beni Bırakma adlı dizi ile birlikte izleyicinin karşısına çıkarak büyük beğeni toplayan Emrah Akduman, iş ve özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ATV’de yayına başladığı ilk günden itibaren artan izlenme oranları ile dikkat çeken dizi aynı zamanda oyuncularının da popüler olmasını sağlıyor.

Ocak ayı itibari ile yayınlanmaya başlayan dizi ile birlikte kariyerine önemli bir projeyi eklemeyi başaran Emrah Akduman, dizi ile birlikte daha fazla kişi tarafından da tanınmaya başladı. Geçtiğimiz dönemde yayınlanan sezon finali bölümü ile yayına ara veren dizi sonrasında dinlenmeye vakit ayıran Emrah Akduman, insanların kendisini ve rolünü çok benimsediğini ve dışarıda dolaşırken bile çok iyi tepkiler aldığını söyledi.

Beni Bırakma geliyor!

“İlk günlük dizisi”

Akduman bugüne kadar farklı projelerde yer alsa da Beni Bırakma oyuncunun ilk günlük dizisi. Bu nedenle yoğun tempo çalışmaya da alışan oyuncu dizinin kendisi için iyi bir deneyim olduğunu söyledi.

“İnsanlara dokunduk”

Dizi ile birlikte insanlara daha fazla dokunduklarını söyleyen oyuncu, “Böylesine yoğun bir karakteri ilk defa canlandırdım. Günlük dizide halka dokunduğunuzu daha çok anlıyorsunuz. Bunu ben haftalık diziden daha çok gözlemledim açıkçası. Dizimiz Ocak’ta yayına girdi ve her geçen bölüm izleyici kitlesini artırdı. Halka dokunmayı başardık.” dedi.

Emrah Akduman “Evlilik teklifi alıyorum”

Gündemde yer alan evlilik teklifi iddialarına da açıklık getiren oyuncu, bu durumun gerçek olduğunu söyledi. Dizi ile birlikte pek çok kişinin gönlünde taht kuran oyuncu, normal yaşamında hayranları ile oldukça fazla vakit geçirdiğini belirterek “Evlilik teklifleri geliyor. Halkımız sevdiğini söylemekten çekinmiyor sağ olsunlar. Ancak şunu unutmayalım ki; onlar dizide izledikleri ‘Tarık Sayar’ karakterini seviyorlar ve izliyorlar.” dedi.

Emrah Akduman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler