Ana SayfaDizilerYeni Günlük Dizi Beni Bırakma Geliyor

İlgili Postlar

Yeni Günlük Dizi Beni Bırakma Geliyor

Fox TV ve Star başta olmak üzere son birkaç yıldır bazı TV kanalları özellikle günlük dizilere yönelmiş durumda. 1000 bölümün dahi üzerine çıkılan günlük diziler, deyim yerindeyse gündüz kuşağına damga vuruyor. ATV şimdi yeni bir günlük dizi projesiyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Proje: Beni Bırakma

ATV’nin yeni projesi olan Beni Bırakma, çoğu Ankara kökenli konservatuar mezunu genç tiyatrocudan oluşuyor. Oyuncular arasında deneyimli sayılacak çok az oyuncu olsa da birçoğu yetenekli ve gelecek vaat eden oyuncular olarak gösteriliyor. Örneğin Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar gibi isimler bunlardan bazıları. Dizi Ankaralı bir ailenin başından geçenleri aktardığı için bu şehirde çekilecek. Dizi ilk fragmanını geçtiğimiz gün yayına soktu. Beni Bırakma 8 Ocak’tan itibaren hafta içi her gün ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Esengül Aypek kimdir?

Emrah Akduman kimdir?

Sude Doğar kimdir?

Özlem Önemli kimdir?

Berkay Veli kimdir?

Çağla Çukurova kimdir?

Yeni dizide yer alan oyundu kadrosu, şu ana kadar Türkiye’nin yeni, genç yetenekleri arasından seçildiği gibi yeni dizinin bu bakımdan da nasıl tepki alacağı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler