Ana SayfaKimdirÖzlem Önemli Kimdir?

İlgili Postlar

Özlem Önemli Kimdir?

ATV’de yakında başlayacak olan Beni Bırakma’nın oyuncu kadrosunda bulunan Özlem Önemli kimdir? Özlem Önemli dizide yer alan birçok oyuncu gibi Ankara’da doğdu.


Bugün Doğan Ünlüler

Özlem Önemli Kimdir, Hangi Projelerde Yer Aldı?

Ergenlik çağına dek burada yaşayan Özlem Önemli Anadolu Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Üniversite başladığında kendini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde buldu. Burada Devlet Konservatuarı’nda Sahne Sanatları bölümüne dahil oldu. Oyunculuk ve Tiyatro alanlarında 4 sene boyunca eğitim alan genç oyuncu, öte yandan da çok başarılı bir dans sanatçısıdır. Tiyatro oyunlarından kalan zamanlarda dans konusunda eğitmenlik yapan Özlem Önemli, Beni Bırakma dizisinde Zeynep isimli karaktere hayat vermeye çalışacak. Bazı kaynaklarda adı Sıla olarak da geçse genelde Özlem ismini kullanmaktadır. Beni Bırakma dizisi Özlem Önemli’nin kendini oyunculuk açısından tanıtması ve ispatlaması açısından önemli bir sınav niteliği taşıyacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

  1. Hayir su an halen konservatuvarda 3.sinif oyunculuk ogrencisidir ve daha cok Sıla ismini kullanmaktadir. Ayrica dizide ZEYNEP karakterini canlandirmaktadir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler