Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın 'Suriyeli' paylaşımları, Mülteci Hakları Derneği'ni mahkemeye götürdü!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın ‘Suriyeli’ paylaşımları, Mülteci Hakları Derneği’ni mahkemeye götürdü!

Suriyeliler ile ilgili attığı tweetler, Demet Akalın’a mahkeme yolunu gösterdi. Mülteci Hakları Derneği, ünlü şarkıcı Demet Akalın’a dava açmaya hazırlandığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın ve Okan Kurt arasında gerginlik! Nazara geldiler…

Demet Akalın’ın Suriyeli paylaşımı başına iş açtı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından Suriyeliler ile ilgili attığı tweetler başına iş açtı. Akalın, ülkesine bayramlaşmaya giden Suriyeliler ile ilgili Twitter hesabından bir haber paylaşarak “Her şey bedava niye dönmesinler! Yerleşsinler artık kendi ülkelerine dönsünler! Avrupa 50 tanesine tahammül edemiyor! Bizde kaç milyonlar bilemiyoruz!” sözleri ile sitem etmişti.

Demet Akalın kimdir?

Uluslararası Mülteci Hakları Derneği Demet Akalın’ı mahkemeye veriyor

Pop şarkıcısı Demet Akalın’ın tweetinin ardından Uluslararası Mülteci Hakları Derneği bir açıklama yayınladı ve Demet Akalın için dava açacağını duyurdu. Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda; “İstikrarlı bir şekilde Suriyelileri açık hedef haline getiren Demet Akalın hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme fiili sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Duyurunun ardından hemen kaldırdı

Demet Akalın, Uluslararası Mülteci Hakları Derneği’nin hakkında dava açmaya hazırlandığını duyurduğu açıklamanı ardından söz konusu olan paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt ile yaşadığı tartışma haberleri ile gündeme gelmişti. Bodrum’daki konserine gitmek isterken kızı Hira ile havaalanında mahsur kalmış ve sinirinden ağlamıştı. Olayı “Okan yüzünden Hira ile havalimanında mahsur kaldık. Bir ara sinirden ağladım. Ama Okan kendini sonra affettirdi.” anlatan Demet Akalın, hemen ardından eşi Okan Kurt’u övmeyi de ihmal etmemişti. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak parmakla gösteriliyor. Çift, her daim birlikte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler