Ana SayfaÜnlülerEmir Sarıgül Evlilik İddialarına Sert Çıktı

İlgili Postlar

Emir Sarıgül Evlilik İddialarına Sert Çıktı

Geçtiğimiz gün Buket Aydın’la teknede birlikte görüntülenmesinin ardından Emir Sarıgül hakkında Aydın’la evleneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Sarıgül hakkında çıkan haberlere sert yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında….

Buket Aydın Kimdir?

Emir Sarıgül’den Sert Yanıt

Bir süre önce yollarını ayırdığı iş adamı Emir Sarıgül ile barışmayacağını söyleyen Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde Sarıgül ile birlikte teknede görüntülenmiş ve o görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt Aydın ve Sarıgül çiftinin Perşembe günü evleneceği iddiasında bulundu. Sarıgül hakkında çıkan bu iddialara Twitter hesabından yanıt verdi. Sarıgül, “Bülent Cankurt denen parayla haber yaptığını herkesin bildiği gazeteci bozuntusu kafayı bana takmış. Bugüne kadar yazdığı gazeteye saygımdan sustum. Ama artık yeter. Sen perşembe günü evleniyor diye haber yaptın. Evlendim mi? Hayır. Hala bana yalancı muamelesi yapıyorsun” dedi.

Şiddete Maruz Kalıyorum

Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Buket Aydın “Konuşmak istemiyorum. Emir Bey ile olan ilişkimi mart sonunda işlerim nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım. Artık işimle gündeme gelmek istiyorum” diyerek isyan etmişti.

Kanal D’den istifa etmesinin ardından eşi ile boşanan ünlü spiker Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başlamıştı. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Aydın’ın Sarıgül’ü Nuri Ensari ile aldattığı iddia edilmişti.

Hakkında çıkan ihanet haberlerinin ardından adeta ateş püsküren sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

“Ben özel hayatım hakkında konuşmayacağım dedikçe siz beni çamurunuzun, pisliğinizin içine çekmek için uğraşıyorsunuz. Beni çekemeyen benden nefret eden herkes kinini hasetini salak saçma haberler üzerinden kusuyor. Görüyorum ki sizi medyadaki varlığım aşırı derecede rahatsız etmiş. Beni magazin figürü haline getirip “aklınızca” haber arenasından silmeye çalışıyorsunuz. Kadına şiddetin başka bir türüne maruz kalıyorum.”

“Kasıtlı Olarak Sürekli Saldırıya Maruz Kalıyorum”

“Haberciler arasında evliyken boşanan tek ben değilim son da ben olmayacağım. Fakat benim hayatımı abartmakta üstünüze yok. Kapalı kapılar ardında “Neler neler” döndürenler çok saygın diye övülürken ben kasıtlı olarak sürekli saldırıya maruz kalıyorum. Bunun sebebi belli; ben bu haberleri göreyim gördükçe medyadan soğuyayım. Ama ne yazık ki bunu başaramayacaksınız. Önemli olan para karşılığı haber yapan operasyonel medya siteleri değil; izleyicidir. Halk nezdinde etkim ortadadır. Bunu nasıl devam ettirdiğimi önümüzdeki günler size gösterecektir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler