Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic'in Başı Sırp Basını ile Dertte...

İlgili Postlar

Emina Jahovic’in Başı Sırp Basını ile Dertte…

Emina Jahovic’in başı Sırp basını ile dertte… Mustafa Sandal ile olan evliliği bittikten sonra adı ünlü iş adamı Sadettin Saran ile anılmaya başlayan Emina Jahovic’in başı ilişkisi yüzünden Sırp basını ile derde girdi. Hangi haberler Jahovic’e “Bıktım!” dedirtti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Emina Jahovic’in makyajsız Hali Görenlere Şok Yaşattı!

Emina Jahovic’in başı Sırp basını ile dertte…

Emina Jahovic’in başı Sırp basını ile dertte… Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan 11 yıllık evliliğini yaklaşık 6 ay evvel noktalayan ve 4 aydır da iş adamı Sadettin Saran ile büyük bir aşk yaşayan Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, memleketindeki Sırp basınından şikayetçi olduğunu söyledi.

Emina Jahovic Kimdir?

Yılbaşında konser vermeye hazırlanıyor

Sırp basınında çıkan özel bir dergideki iddialara göre Mustafa Sandal ile olan 11 yıllık evliliğini bitiren ve daha sonra gönlünü iş adamı Sadettin Saran’a kaptıran Emina Jahovic, yılbaşında vereceği konsere hazırlanmaktan doğum günü için hazırlık yapamadı.

Ülkesi Sırbistan’da bir hayli popüler bir şarkıcı olan Emina Jahovic’in vereceği yılbaşı konseri öncesinde süren hazırlıkları nedeniyle vakit bulamaması üzerine, Sadettin Saran devreye girdi.

Emina Jahovic ile Sadettin Saran Yaklaşık 5 Aydır Aşk Yaşıyor
Emina Jahovic ile Sadettin Saran Yaklaşık 5 Aydır Aşk Yaşıyor

Mustafa Sandal ile Emina Jahovic aylar Sonra Bir Arada!

Yaklaşık olarak 60 bin 400 lira ödeyeceği iddia edildi

Yaklaşık 5 aydır Jahovic ile sevgili olan ünlü iş adamı Saran, iddialara göre Belgrad’da ki lüks bir restorantı kapatmaya karar verdi.

Sadettin Saran’ın Emina Jahovic’e sürpriz olarak organize ettiği bu parti için Jahovic’in yakınlarının oluşturduğu yaklaşık 70 kadar kişiyi davet ettiği iddia edildi. Sürpriz olarak organize ettiği parti için yaklaşık 10 bin euro ( yaklaşık olarak 60 bin 400 türk lirası ) ödeyeceği belirtildi.

Yalanlardan bıktım!

Sırp basınında hakkında çıkan bu haber karşısında küplere binen ünlü şarkıcı Emina Jahovic, bu iddiaları yalanlayıp sosyal medya hesabından isyan etti.

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir gönderi ile hakkında çıkan haberlere itiraz eden Emina Jahovic, “Hakkımda sürekli olarak yazılan yalanlardan bıktım. Doğum günüm için Belgrad’daki yakın arkadaşlarımla küçük bir kutlama organize edeceğim” dedi.

Emina Jahovic sosyal medya hesabından Sırp basınının yaptığı haberi yayınlayarak, “Bıktım!” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler