Ana SayfaDedikoduEmin Günenç MasterChef'te Mi Yer Alacak?

İlgili Postlar

Emin Günenç MasterChef’te Mi Yer Alacak?

Emin Günenç MasterChef’te mi yer alacak? Survivor 2021’in gönüllüler takımında yarışan Emin Günenç, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan diskalifiye edilen Emin Güvenç’in MasterChef ile ekranlara döneceği konuşuluyor. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar;

Survivor Emin Neden Diskalifiye Oldu?

Emin‘in acı hissetmediğini söylemesine karşın Doktor Metin Kuş, bazı kırıkların acı vermeyeceğini fakat ilerisinde daha büyük sıkıntılar yaratacağını söyledi. Hayal kırıklığı yaşayan Emin, Survivor’da kalmak için çok ısrar etti. Fakat Doktor Metin Kuş, uzman olan doktor arkadaşları ile yaptıkları incelemeler sonrasında bu kararı aldığını açıkladı. Emin sakatlığı yüzünden adaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor’da Acun ve Emin Arasındaki Tartışma Olay Oldu

Survivor ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı da, Emin’in yaşadığı sakatlığın teknik bir konu olması nedeniyle Doktor Metin Kuş tarafından bu açıklamanın yarışmacıya yapıldığını söyledi. Emin’in dizini zorlaması durumunda ömür boyu sakat kalabileceğini ifade eden Ilıcalı “Emin’in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık. Doktorumuz Emin’e ve gönüllülere devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor’da sakatlıklarla çok boğuştuk ama çok ciddi toleranslarımız da var. Bir yarışmacıyı sakatlığı nedeniyle 3-4 haftaya kadar bekleyebiliyoruz. Ancak Emin’in durumu çok farklı. Sağ dizinde plato kırığı var bu çok ciddi bir kırık. Doktorumuzun anlattığına göre bu kırık ilerledikçe büyür ve ömür boyu sakat kalabilir. Bunun iyileşmesi minimum 1 ay ama uzun süre sporla bir alakası olamayacak” dedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Emin Günenç MasterChef’te Mi Yer Alacak?

İddiaya göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hayalleri yarım kalan güçlü yarışmacı Emin Günenç’i, MasterChef 2021’e davet etti. Henüz netleşmeyen bilgi kulislerde şimdiden sık konuşulmaya başlamışken, Günenç’in hayranları gözlerini Ilıcalı’dan gelecek kesin açıklamaya çevirdi.

Emin Günenç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler