Ana SayfaÜnlülerDünyaca Ünlü Türk Modacı Evinde Ölü Bulundu...

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Türk Modacı Evinde Ölü Bulundu…

Dünyaca ünlü modacı Aslı Yılmaztürk, tatil için gittiği Muğla’ daki müsatakil evde ölü bulundu. Ünlü modacının küçük bir hatası onu ölüme sürükledi. İşte acı gerçekler Haberimizde…

Dünyaca Ünlü Türk Modacı Evinde Ölü Bulundu…

İstanbul’da yaşamını sürdüren 34 yaşlarındaki ünlü modacı Aslı Yılmaztürk, tatil yapmak için gittiği Muğla’nın Ula ilçesindeki Akçapınar Mahallesindeki müstakil evde jandarma ekiplerince cansız bedenine ulaşıldı.

Ölümdeki Detay Kahretti…

Ünlü modacı Aslı Yılmaztürk’ün mutfakta çaydanlıktan kaynayan suyun taşarak ocağı söndürdüğü ve sonrasında ocaktan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Aslı Yılmaztürk’ün vefatındakı bu detay ise sevenlerini kahretti.

Yapılan Son Kontrollerde Ölüm Nedeni Anlaşıldı…

Tek katlı olan müstakil evde tatiline devam eden Aslı Yılmaztürk’ten bir türlü haber alamayan yakınları, bu durumu 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak bildirdi. Yapılan İhbar üzerine ünlü modacı’nın kaldığı müstakil eve jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Önceki gün saat 23.00 sıralarında müstakil eve giren jandarma ve sağlık ekipleri, ünlü tasarımcıyı  hareketsiz bir vaziyette yatarken buldular. Sağlık uzmanlarınca yapılan ilk yardım kontrollerinde Aslı Yılmaztürk’ün öldüğü anlaşıldı…

İstanbul’ da Toprağa Verilecek…

Ünlü modacı ‘nın cenazesi, yapılan son incelemenin sonrasında Muğla Adli Tıp Kurumuna ait morga kaldırıldı. Müstakil evde yapılan ilk incelemede ise, yanmakta olan ocağı çaydanlıktan kaynayarak taşan suyun söndürdüğü ve Aslı Yılmaztür’ün de ocaktan sızan gazdan zehirlendiği belirlendi. Otopsi işlemleri devam eden Aslı Yılmaztürk, İstanbul’a getirildikten sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler