Ana SayfaDünyaElon Musk Yeni Doğan Oğlunun Adını Açıkladı

İlgili Postlar

Elon Musk Yeni Doğan Oğlunun Adını Açıkladı

Tesla’nın kurucu ortağı Elon Musk, altıncı kez baba oldu. Bir oğlu olduğunu bugün sosyal medya hesabından duyuran Elon Musk yeni doğan oğlunun adını açıkladı. İşte Elon Musk’ın oğlunun adı;

Elon Musk 6. Kez Baba Oldu

Claire Boucher olan Grimes ile 2018 yılından beri birlikte olan Elon Musk daha önce üç kez boşanmıştı. 48 yaşında altıncı çocuğunu kucağına alan Musk’ın birlikte olduğu 32 yaşındaki Grimes, ilk kez anne oldu. Daha önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşımla bebek sahibi olacaklarını duyuran çift nihayet oğullarını kucakladı. Elon Musk oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.  

Elon Musk Ciddi Mi?

Twitter hesabından duyuran ünlü girişimci bebeğinin adını soran bir takipçisine, ”X Æ A-12 Musk” Elon Musk’ın bu yanıtı gündeme damgasını vurdu. Musk’ın isim konusunda ciddi olup olmadığı tartışma konusu olurken, bazı Twitter kullanıcıları bu yanıtın şifrelenmiş bir ifade olduğu düşündüklerini belirtti.  Kafaları karıştıran bu durum sosyal medyanın gündemine oturdu. Elon Musk’ın açıklamasının altına yapılan bir yorumu beğenmesi ise iyice kafaları karıştırdı.

Elon Musk Yeni Doğan Oğlunun Adını Açıkladı

Elon Musk’ın yanıtı sosyal medya kullanıcılarını bu gizemi çözmeye itti. Bir Twitter kullanıcısı ise ‘Æ’nin İskandinav alfabesinde ‘Ash’ yani (kül) şeklinde telaffuz edildiğini belirterek A-12’nin de istihbarat teşkilatı için inşa edilmiş bir keşif uçağı olan ve Archangel (başmelek) olarak anılan Lockheed A-12’ye gönderme olduğunu iddia ederek Elon Musk’ın oğlunun adının ‘X Ash Archangel’ olduğu öne sürüdü. Musk’ın bu açıklamayı beğenmesi ise iddiaların doğru olabileceğini düşündürdü. Elon Musk ise henüz akıllardaki soru işaretini oratan kaldıracak bir açıklama yapmadı.

Elon Musk Baba Oldu
Elon Musk Baba Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler