Ana SayfaKimdirElit İşcan Kimdir?

İlgili Postlar

Elit İşcan Kimdir?

Reha Erdem’in “Beş Vakit” ve “Hayat Var” gibi filmleriyle birlikte beyaz sahnede boy göstermeye başlayan güzel oyuncu daha sonra “Küçük Kadınlar” dizisiyle iyice hafızalarda yer etmeyi başardı. Daha sonra Fransa tarafından Oscars ve Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film Ödüllerine aday gösterilen “Mustang” adlı filmde başrol oyuncularından birisi olarak karşımıza çıktı. Merak edilen diğer ayrıntıları sizler için derledik…


Bugün Doğan Ünlüler

Elit İşcan Nerelidir? Elit İşcan Kaç Yaşında? Elit İşcan Hangi Burç?

12 Ocak 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu 24 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Elit İşcan Kimdir?

1994 yılında İstanbul‘da doğan Elit İşcan, mimar bir baba ile bilgisayar programcısı annenin iki çocuğundan biridir. İstanbul Kemer Koleji’nde lise eğitimini tamamladı. Koç Üniversitesi‘nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okul hayatına devam etmektedir.

Ekol Drama sanat evinde oyunculuk dersleri almıştır.

Henüz 12 yaşında 2006 yılında Reha Erdem‘in yönettiği “Beş Vakit” adlı sinema filmi ile oyunculuğa başlamıştır.

2008 yılında yine senaryosunu Reha Erdem‘in yazıp yönettiği “Hayat Var” adlı filmde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolde oynadı.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

2008 – 2011 yılları arasında “Küçük Kadınlar” adlı dizide Özge Borak, Fulya Zenginer, Ekin Türkmen, Hande Soral, Selin Ilgar ve Kıvanç Kasabalı, Ahmet Levendoğlu, Burak Sağyaşar, Hülya Şen ile beraber başrollerinde oynadı.

2013 yılında “A.Ş.K.” adlı dizide Semra karakterini canlandırırken, Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Aslı Tandoğan, Sevtap Özaltun, Kenan Ece ile birlikte oynadı.

2015 yılında Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven‘in yönetmenliğini yaptığı ve Fransa tarafından Oscars ve Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film Ödüllerine aday gösterilen “Mustang” adlı filmde birçok ünlü isimle birlikte başrolde oynadı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler