Ana SayfaKimdirVolkan Başaran Kimdir?

İlgili Postlar

Volkan Başaran Kimdir?

Kolpaçino filmindeki karakteriyla akıllarda kalan Volkan Başaran kimdir? Volkan Başaran nerelidir? Volkan Başaran kan yaşındadır? Volkan Başaran hangi burçtur? Volkan Başaran biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Volkan Başaran Kimdir? Volkan Başaran nerelidir? Volkan Başaran Kaç Yaşındadır? Volkan Başaran Hangi Burç?

Beş kişilik bir ailenin en büyük çocuğu olan Volkan Başaran, 29 Kasım 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir ve 1 erkek kardeşi ve 1 kız kardeşi bulunmaktadır. Çocukluk yıllarının ve gençliğinin bir kısmını Gazi Muhtarpaşa Fener yolu semtinde geçirmiştir.Volkan Başaran yay burcudur.

Volkan Başaran Kimdir?

İlk öğretim sürecini Mustafa Aykın İlköğretim okulunda geçirmiş ve ortaokulu da Faik Reşit Ünat Okulunda okumuştur. Liseye devam etmek istemiş ama durumlar neticesinde bu isteği olmamıştır ve okul hayatını orta öğrenim ile bitirmiştir. Çoğu erkek çocuk gibi hayalini daha başka yönlere yöneltmiş ve futbola merak salmıştır.

Volkan Başaran’nın futbol sevgisi ile çocukluğunda mahalleri takımları, maçlar derken feneryolu Spor Kulübünde top koşturmaya ve ilerleyen süreç içinde Selimiye, Çamlıca ile Tuzla spor kulüplerinde top koşturmuş ve hayatını bu şekilde sürdürmüştür. Her zaman çevresi tarafından ilgi ile karşılanan oyuncu, komik tavırları ve merak edilen tüm hareketleri ile ilginin merkezinde olmayı başarmış ve bu durum içinde oyunculuk sürecine yol açmıştır.

 Volkan Başaran  Oyunculuk Eğitimi

Çevresinden aldığı tepkiler ve içinde gelen duyguları dinleyen Volkan Başaran, Müjdat Gezen Sanat Kültür Merkezinde oyunculuk için eğitim almak üzere başvurmuş ve geçirdiği süreç içinde hayalleri adına bir dinamiği en iyi yerlerden birinden almayı başarmıştır. Oyunculuk eğitimi sonrasında kısa film projelerinde yer almaya başlamış ve aldığı deneyimlerin meyvelerini toplamak için projelere iki elle sarılmıştır.

Sırlar Dünyası, Volkan Başaran için bir çıkış noktasıdır ve ardından gelen Kurtlar Vadisi Pusu su dizisi ile ünü daha çok artmaya başlamıştır. Televizyon dizilerinin çok revaçta olduğu ülkemizde ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’  ile daha çok bilinmeye başlamış ve oyunculuğu gelişmeye ve diğer yapımcılarında dikkatini çekemeye başlamıştır.

2010 senesinde vizyona giren Kolpaçino Bomba filminde rol almış ve oynadığı karakterler ile örtüşen ve kendini sevdirdiği tarzı ile daha iyi bir performans ortaya koymuştur. Bu yeni projelerinde önünü açmış ve Şafak Sezer ile oynadığı filmden aldığı tepkiler ile işine daha çok yönelmiştir.

Volkan Başaran’ın Şafak Sezer ile olan dostluğundan dolayı oyunculuk adına daha hızlı bir gelişim göstermiş ve kendisinden oyunculuk eğitimi aldığı gibi Ayla Atılgan ile de çalışarak daha güçlü bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmiştir.

Sinema Filmlerinde Volkan Başaran

Oyunculuk eğitimleri ve kat edilen yollardan sonra, yeni sinema tekliflerinin de gündeme gelmesi ile Volkan Başaran, ‘G.D.O Kara Kedi’ adlı sinema filminde rol almış ve bu oyunculuğu beklenen gelişim açısından kendinin de memnun olmasına ve sanat dünyasında daha çok bilinir olmasına imkan sağlamıştır. Filmde 3 kardeşten birini oynayan oyuncu, bu film performansı ile kariyerinde çok daha iyi bir yere gelebileceğini ve Türk sineması adına çok daha iyi yerlerde olabileceğini göstermiştir.

Dizileri ve Filmleri

Semt Çocukları (Ertuğrul)
Döndüm Ben Döndüm Ben (Taksici)
Ketenpere Ketenpere (Ayakkabıcı Enis)
Kabr-i Cin: MühürKabr-i Cin: Mühür (Tolga)
Helak: Kayıp Köy
Adana İşi (Volkan)
Kolpaçino 3. Devre (Volkan)
Karadayı 3. Sezon
G.D.O. Kara kedi (Duran)
Leyla ile Mecnun 3. sezon
Kolpaçino: Bomba

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler