Ana SayfaDizilerElimi Bırakma Dizisine Eleştiri

İlgili Postlar

Elimi Bırakma Dizisine Eleştiri

Yaz sezonu hayatımıza giren dizilerden biri olan Elimi Bırakma projesi reytinglere hızlı bir geçiş yaparak herkes tarafından sevilen hale geldi. Başarılı bir şekilde devam eden Elimi Bırakma dizisinde 4. bölümden sonra izleyenlerinden eleştiri geldi. Detaylar haberimizde…

Elimi Bırakma Dizisine Eleştiri

Elimi Bırakma Cenk’in Kırmızı Arabasının markası ne?

Başrollerinde Alina Boz ve Alp Navruz’un olduğu, pazar akşamı ekranlara verilen Elimi Bırakma dizisi başarıyı yakalamış durumda. Reytinglere hızlı bir geçiş yapan yaz dizisi oyuncularının uyumu herkes tarafından beğenilmekte. 5. bölümü heyecan ile beklenen Elimi Bırakma izleyicileri 4. bölüm yayınlandıktan sonra sosyal medya da dizi hakkında bazı eleştirilerde bulundu.

Alp Navruz ve Alina Boz’un uyumu tuttu. Ayrıca Alina Boz, Azra karakterindeki başarısı ile alkışı hak etmekte. Ancak Azra’ya izleyicilerin tepkileri de gelmeye başladı. Safca hareketlerinin Azra’yı itici kılmaya başladığı gözükmekte. Diziye yönelik en ciddi eleştiri ise hikayenin yavaş ilerlemesi.

Elimi Bırakma Dizisi 5. Bölüm Fragman

Elimi Bırakma Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Elimi Bırakma Dizisi Oyuncu Kadrosu

Umutlarını tam yitirmişken çalan telefon ile büyük sevince kapılan Azra, kardeşinin sesini duyması ile beraber ona kavuşmanın çok az kaldığını hissetmektedir. Cenk ile beraber Mert’e ulaşmak için yola çıkan Azra, istediği sonuca ulaşabilecek mi?

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk yine sinirine hakim olamaz ve bu anlık çıkışı babaannesi ile arasının iyice açılmasına sebep olacaktır.

Azra’nın Zorlu Sınavı! Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?

Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler