Ana SayfaDizilerElimi Bırakma Cenk’in Kırmızı Arabasının markası ne?

İlgili Postlar

Elimi Bırakma Cenk’in Kırmızı Arabasının markası ne?

Elimi Bırakma dizisi oyuncularından konusuna kadar dikkat çekerken dizide Cenk’in kırmızı arabasının markası da en çok merak edilenlerden oldu.

TRT 1’de yayınlanmaya başlanan Elimi Bırakma dizisi, dolu dizgin yayına devam ediyor. Dizide Cenk karakteri kadar Cenk’in dizide kullandığı araba da dikkat çekiyor.

Elimi Bırakma oyuncu kadrosu

4 bölüm ile bugüne kadar ekranlara gelen dizinin aynı gün yeni bölümü yayınlanacak. Dizide Cenk karakterinin ekrana geldiği anlarda arka planda dahi olsa kırmızı araba da görülürken Türkiye’de çok fazla bilinmeyen araç modeli son günlerin en çok merak edilen araçlarından birisi oldu.

Cenk’in Kırmızı Arabasının markası ne?

Elimi Bırakma dizisinin Cenk’inin kırmızı renkli spor arabasının markası Camaro 2016 olarak geçiyor. Türkiye’de de satışta olan araç Türkiye’de Camaro 5 olarak satılıyor. Özellikle ABD gibi ülkelerde oldukça popüler durumda olan araç, yüksek motor gücü ile dikkat çekiyor. 2.0 ya da 3.2 gibi yüksek motor seçenekleri ile sunulan araçlar yüksek gücü ve sportif görünümü ile oldukça etkileyici. Satış fiyatı ise 100 bin Euro civarı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler