Ana SayfaDizilerEge'nin Hamsisi 6. Bölüm Fragman Yayınlandı

İlgili Postlar

Ege’nin Hamsisi 6. Bölüm Fragman Yayınlandı

Yaz sezonunda hayatımıza girmiş olan, eğlenceli konusu ile izleyenlerin beğenisini kazanan Egenin Hamsisi dizisi 6. bölümü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Egenin Hamsisi dizisinde neler oldu? 6. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ege’nin Hamsisi 6. Bölüm Fragman Yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi haline gelen, başrollerin de Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in oynadığı Egenin Hamsisi dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Egenin Hamsisi Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kasaba’nın Sürpriz Misafiri!

Fikret’in Ege’ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Bütün her şeyini toplayıp Şevket’in yanında gelen Fikret, gözünü Melahat’tan ayırmaz. Fikret, Melahat’in tüm hareketlerini takip etmeye başlar.

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket’in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmekten başka çaresi kalmaz. Şevket bu durumdan Melahat’i sorumlu tutacaktır.

Öte yandan Deniz ve Zeynep’in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat’ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur. Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler