Ana SayfaKültür ve SanatMüzikElif Karlı: Sanat dünyasında dayanışma lazım

İlgili Postlar

Elif Karlı: Sanat dünyasında dayanışma lazım

Yeni çıkardığı albümle birlikte 6 yıllık aranın ardından tekrar müzik piyasasına giriş yapan Elif Karlı, albümü ve sektörle ilgili açıklamalar yaptı.

Ya Herrü Ya Merrü adını verdiği yeni albümüyle yeniden müzik piyasasında yer alan Elif Karlı, sanat camiasına seslenerek dayanışmaya ihtiyacı olduklarını söyledi.

3 şarkılı albüm

Yeni albümünde 3 şarkıya yer veren Elif Karlı, şu ana kadar gelen tepkilerden oldukça memnun. Çok fazla göz önünde olmak istemeyen şarkıcı zamanını daha çok ailesine ayırıyor. Aradan 6 yıl geçmiş olmasın karşın aradaki süreyi önemediğini söyleyen Elif Karlı, “Öncesini ve sonrasını düşünmedim. Belki de sonrası daha geç olacaktı. Zamanı şimdiymiş.” dedi. 3 şarkı olmasına karşın 3 şarkıya da çok güvendiğini söyleyen şarkıcı, yeni şarkılarıyla oldukça iddialı.  Albümde genelde Ercan Saatçi ile birlikte çalışan şarkıcıya destek veren diğer isimler ise Gülşah Tütüncü ve Toylan Kaya.

“Zaman değişti”

Eski yıllarda çıkardıkları bir albümün 2 yıl boyunca kendilerini idare ettiğini söyleyen sanatçı artık zamanın değiştiğini ve hızlı bir şekilde değişimin yaşandığını belirtti. Kısa aralıklarla şarkı çıkarma modasının şu anda çok daha uygun olduğunu söyleyen Elif Karlı, bundan sonraki süreçte kendisinin de bu şekilde hareket edeceğini söyledi.

Elif Karlı “Tartışmadan yana değilim”

Röportajında ünlüler arasındaki tartışmalarla ilgili bir soruyu da yanıtlayan Elif Karlı, kavga ve tartışmadan yana olmadığını belirterek “Günümüz sanat dünyasında polemikler eksik olmuyor. Sizce bu tartışma ortamı, sektörün bir gerekliliği midir? Polemiklerden faydalanan kimseler var mıdır?” dedi. Ünlüler arasında yaşanan tartışmaları mahalle kavgası şeklinde değerlendiren Karlı, bu tip kavgalarının ilgisinde olmadığını belirtti.

25 yıllık evlilik

1993 yılında evlenen Elif Karlı, 25 yıllık bir evliliğin kendi sanat dünyasında yaptığı etkilerini ise şöyle anlattı; “25 yıllık evliliğim boyunca kariyerimin en iyi noktasındayken sevenlerimden ayrı kalmam gerekti. Bu zamanı kendime ayırmalıydım çünkü oturtmam gereken bir evliliğim ve bakmam gereken 2 küçük çocuğum vardı. Çocuklarım artık büyüdü ve bunun farkındalar. Eşim zaten sahne çalışmalarıma alışkın.”

Elif Karlı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler