Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSelin Ciğerci'nin 'Beş Karat' şarkısı rekor kırıyor. 1 milyon izlenmeye ulaştı!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ şarkısı rekor kırıyor. 1 milyon izlenmeye ulaştı!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile rekora imza attı. Sosyetik güzelin ilk profesyonel şarkıcılık deneyimi, rekorla sonuçlandı. Gönülden inanarak yaptığı çalışmasının karşılığını sonuna kadar alan Selin Ciğerci, 1 milyon izlenme ile elde ettiği başarının tadını çıkarıyor. Detaylar haberimizde…

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci şarkıcı oldu! Yeni şarkısı ‘Beş Karat’

Selin Ciğerci’ye sevgi seli

Selin Ciğerci, hayatımıza ilk olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile girmişti. Sempatik, güler yüzlü, sıcak kanlı, yardımsever, alçak gönüllü ve özellikle sevgiye verdiği değer ile dikkat çekmeyi başaran Selin Ciğerci, takipçileri ile inanılmaz bir samimiyet içinde. Takipçilerinden gelen hemen hemen her yoruma sevgi dolu yanıtlar vermesi ile takdir edilirken, bir yandan da hikayesinde yayınladığı eğlenceli videoları ile yüzleri güldürüyor. Sadece bu kadar da değil… Ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile uzun zamandır aşk yaşayan ve evlilik yolunda ilerleyen Selin Ciğerci, bir an olsun yanından ayırmadığı Çıra ile yaptığı yayınlarla da dikkat çekiyor. Sosyete ve ünlüler dünyasının gözde çitlerinden Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, özellikle aşk yaşamları ve birbirlerine verdikleri değer ile takdir ediliyor.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ı 1 milyon izlendi!

Selin Ciğerci, şimdilerde yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile adından söz ettiriyor. Şarkıcılığa soyunan Ciğerci, ilk şarkısı için Ebru Polat ile birlikteydi. Oldukça heyecanlı bir klip çalışması ile şarkısını taçlandıran Selin Ciğerci, profesyonel anlamda yaşadığı ilk deneyimi ile müzikseverlerin takdirini kazandı. Selin Ciğerci’nin henüz çok yeni olan yeni klibi ‘Beş Karat’, sadece bir buçuk günde YouTube’de 1 milyon izlenmeyi başardı. Trendlere giren Selin Ciğerci, hızla büyüyen izlenme oranları karşısındaki sevincini, sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

İşte Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ şarkısının klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler