Ana SayfaDizilerEkranların yeni ikilisi 'Cihan ve Mahir'

İlgili Postlar

Ekranların yeni ikilisi ‘Cihan ve Mahir’

Ekranların yeni ikilisi ‘Cihan ve Mahir’ Televizyon ekranlarının yeni ikili ismi Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu oldu. Bir Litre Gözyaşı dizisinin iki oyuncusu Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu, ekranların yeni ikilisi olarak sezona damgasını vuracak. Detaylar haberimizde…

Bir Litre Gözyaşı’nın Figen Ve Muzaffer’i…

Ekranların yeni ikilisi ‘Cihan ve Mahir’ olacak

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı, yarın akşam (7 Ekim Pazar) ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Med Yapım – Mf Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin otururken, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen kaleme alıyor.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu herkesin kalbine dokunacak

Bir Litre Gözyaşı’nın genç ve yetenekli baş rolleri Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu dizide Cihan ve Mahir karakterlerini canlandıracak. Hayat dolu güzel bir genç kız olan Cihan ile asi ruhlu Mahir’in tesadüfi karşılaşmaları önce çok güçlü bir arkadaşlığa sonrasında ise sürpriz olaylara sebep olacak. İkili herkesin kalbine dokunacak.

Miray Daner Kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Usta oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesi ile dikkat çeken Bir Litre Gözyaşı dizisi, yarın akşam (7 Ekim Pazar) saat 20.00’de Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanarak yayın hayatına ilk adımını atacak.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Ekranların yeni ikilisi ‘Cihan ve Mahir’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler