Ana SayfaDedikoduEge Kökenli'den Evlilik Açıkmalası

İlgili Postlar

Ege Kökenli’den Evlilik Açıkmalası

Uzun bir aranın ardından ‘Duy Beni’ adlı dizi ile ekranlara dönen oyuncu Ege Kökenli, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, Ege Kökenli’den evlilik açıkmalası geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Mutluluğa Evet Dedi

Daha önce ‘Güneşin Kızları’, ‘Benim Tatlı Yalanım’, ‘Kalp Atışı’ ,’Yasak Elma’, ‘Kefaret’ gibi dizilerde rol alan oyuncu Ege Kökenli, Ocak 2020’de uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Lior Ahituv ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Aile ve arkadaşlarının katıldığı bir organizasyonla nişanlanan güzel oyuncu, törenden kareleri takipçileriyle paylaşmıştı. Mutluluğu gözlerinden okunan Kökenli’nin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağmıştı.

Pandemi Nedeniyle Düğünü Ertelediler

Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen ve mutlu birliktelikleri devam eden Ege Kökenli ile  nişanlısı Lior Ahituv, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Sevgisiyle Susam adlı mekanda kumpir yiyen güzel oyuncu, yemek sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ege Kökenli’den Evlilik Açıkmalası

Şimdilerde Star TV’de yayınlanan ‘Duy Beni’ adlı yapımla setlere dönen Ege kökenli, dizinin ilk bölüm izlemesinde arkadaşlarıyla bir araya geleceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde yapılacak düğün için şimdiden heyecanlı olduğunu ifade eden Ege Kökenli, “Dizi ve düğün sizin için zor olmayacak mı?” şeklindeki soruya yanıt verdi.

Güzel oyuncu, “Ekip bu konuda bana çok özen gösterdi. Zaman yaratma anlamında. Bu ayın sonunda düğün var. Yerini söylemeyeyim. Artık son günler, yapalım de geçelim diyoruz. Tüm hazırlıklar neredeyse tamam gibi az kaldı” dedi.

“O Çiçekler Hep Benim Kucağıma Düşüyor”

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğünde gelin çiçeğini kapmış ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kökenli, o anların hatırlatılması üzerine; “Hep o çiçekler bir şekilde benim kucağımı düşüyor. Sağlaması da oldu işte bu yazın sonunda evleniyoruz” yorumunda bulundu.

29 yaşındaki Ege Kökenli, son olarak “Batıl inanışlarınız var mıdır?” sorusuna; “Biraz var. Makası elden alamamak gibi” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler