Ana SayfaKimdirEfe Dikmen Kimdir?

İlgili Postlar

Efe Dikmen Kimdir?

Şimdilerde “Kaçsam” adlı yeni single çalışması hayranlarıyla buluşan başarılı müzisyen Efe Dikmen Kimdir? Efe Dikmen Kaç Yaşında? Efe Dikmen Ne Zaman Doğdu? Efe Dikmen Nerede Doğdu? Efe Dikmen Aslen Nereli? Efe Dikmen Hangi Burç? Efe Dikmen hakkında merak ettikleriniz Kimdir yazımızda. İşte Efe Dikmen…

Efe Dikmen Kaç Yaşında? Efe Dikmen Ne Zaman Doğdu? Efe Dikmen Nerede Doğdu?

12 Mayıs 1989 yılında Aydın’ da dünyaya gelen Efe Dikmen, 32 yaşındadır.

Efe Dikmen Aslen Nereli? Efe Dikmen Hangi Burç?

Aslen Aydınlı olan Efe Dikmen, Boğa burcudur…

Efe Dikmen Kimdir?

Lise başlarında hobi arayışıyla gitar çalmaya başlayan Efe Dikmen, o dönemde ilk grubu Nev-i Şahsına Münhasır’ da vokalist ve ritim gitarist olarak görev aldı. Aydın’da birçok sahne aldıktan sonra üniversite sebebi ile eski grubuyla bir daha yeni bir proje yapamayan Efe Dikmen, Üniversite döneminde İzmir’de dahil olduğu gruplar da çok uzun soluklu olmadı.
Efe Dikmen, iş hayatı sebebiyle 10 yıl kadar müziğe ara verdikten sonra 1 Aralık 2020 itibariyle NŞM ile sahnede çaldıkları “Git” i solo olarak OnAir Sahne etiketiyle yayınlandı.

Yeni single çalışması olan “Kaçsam” ı, OnAir Sahne etiketiyle yayımlayan Efe Dikmen, son şarkısı ile kendi içsel yolculuğu ile başlamış ve dinleyen herkesi kapsayan bir ruh haline tercüman olmuş adeta.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler