Ana SayfaKimdirMurat Karabova Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Karabova Kimdir?

İş adamı Murat Karabova Kimdir? Murat Karabova Kaç Yaşında? Murat Karabova Ne Zaman Doğdu? Murat Karabova Nerede Doğdu? Murat Karabova Hangi Burç? Murat Karabova Aslen Nereli? Ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin dünyasının tanıdığı Murat Karabova Hakkındaki herşey Kimdir yazımızda. İşte Murat Karabova…

Murat Karabova Kaç Yaşında? Murat Karabova Ne Zaman Doğdu? Murat Karabova Nerede Doğdu? Murat Karabova Hangi Burç? Murat Karabova Aslen Nereli?

İş adamı Murat Karabova, 1 Ocak 1971 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. 50 yaında olan Murat Karabova, Oğlak burcudur.

Murat Karabova Kimdir?

İş adamı Murat Karabova, magazin dünyasının ünlüleri ile yaşadığı ilişkilerle gündeme yansımaya devam ediyor. Seda Sayan ve Deniz Seki hatta Hülya Avşar gibi isimlerle adlı anılan Murat Karabova’ nın sık sık magazin sayfalarına konu oluyor.

İş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve adı daha önce pek çok farklı isimle geçen Murat Karabova, galericilik yapıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Seda Sayan ile birlikte olan Murat Karabova’ nın iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar’ın yeniden bir araya geleceği iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın eski sevgilisi Murat Karabova ile aşk yaşadığı iddia edilen Deniz Seki, işletmeci Tayfun Topal ile el ele görüntülenmişti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler