Ana SayfaDedikoduEdis'den Azerbaycan Konserinde Beklenmedik Sürpriz

İlgili Postlar

Edis’den Azerbaycan Konserinde Beklenmedik Sürpriz

Edis, 4 aydır Amerika’da yürüttüğü müzik çalışmalarının ardından ilk kez Azerbaycan’da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Edis’ten Azerbaycan konserinde beklenmedik sürpriz geldi. İşte detaylar;

Edis: Dünya Starı Olmayı İsterim

Bir süredir yabancı albüm için Londra ve Amerika’ya giderek çalışmalar yaptığı bilinen Edis, “Dünya starı olmayı istiyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi;

“İnşallah dünya starı da olurum. Amacımız dünya starı olmak değil, dünya müziğine girmek. ‘Starlık’ deyince, böyle parıltılı ve içi boş gibi gözüküyor. Bu yüzden anlaşma imzaladık, bu yüzden çabalıyorum üç senedir. Herkes hırslıdır, ben de öyleyim. Elimde böyle bir kart var, neden oynamayayım?”

Edis Görgülü kimdir?

Edis Turneye Çıkıyor

Edis, Türkiye turnesine çıkıyor. “Çok özledim sizi” hashtag’i ile Instagram’ında paylaşım yapan Edis hayranlarına “Mayısta beraberiz” diye seslendi.

Edis’in konser serisi, 10 Mayıs’ta Bursa’da başlayacak. Şarkıcı 12 Mayıs’ta İzmir’de, 25 Mayıs’ta Kocaeli’de, 28 Mayıs’ta Adana’da ve 29 Mayıs’ta Gaziantep’te sahneye çıkacak.

Ünlü şarkıcının turne müjdesi sevenleri tarafından da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Edis’den Azerbaycan Konserinde Beklenmedik Sürpriz

Ünlü şarkıcı Edis ilk kez Azebaycan’da sevenleriyle buluştu.

Bakü Kongre Merkezi’nde 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde iki konser veren ünlü yıldız, uzun bir aradan sonra sahnede olmanın mutluluğunu yaşadı.

Edis“Necesiniz” diyerek Azerbaycanlıları kendi dilinde selamladı. En sevilen şarkılarının yanı sıra bir Azerbaycan türküsü olan ‘Ayrılık’ı da seslendiren Edis’e binlerce izleyeni eşlik etti.

Azerbaycan’da havalimanında kendisini karşılayan gazetecilerle de konuşan Edis, İngilizce single’ını temmuz ayından sonra yayınlayacağının ve önümüzdeki günlerde yabancı bir sanatçı ile düet yapacağının da müjdesini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler