Ana SayfaDedikoduBaba Olan Erdem Baş New York'a Taşındı

İlgili Postlar

Baba Olan Erdem Baş New York’a Taşındı

“Ayrılsak da Beraberiz”, “Reyting Hamdi”, “Çocuklar Duymasın”, “Seksenler” gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş ülkeyi terk edeceğini sosyal medya üzerinden açıkladı. Geçtiğimiz gün baba olan Erdem Baş New York’a taşındı. İşte detaylar;

Baba Olan Erdem Baş New York’a Taşındı

ABD yolculuğu öncesi İstanbul Havalimanı’nda sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Baş, “Yaklaşık 2 saat sonra ABD’ye uçuyorum. Yeni bir hayat yeni bir macera beni bekliyor. Ailem geride kaldı kızım ve karım ama geçici bir süre için. Önce benim gitmem gerekiyor, kızımın pasaportu yok daha çok küçük. İnşallah onları da Temmuz’da yanıma alacağım. ‘Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir aktör kazandı’ diyebiliriz. Nasıl gidiyorsun? diyen olursa ‘Green Card’ çıktı. Bundan sona ABD’de yaşayacağım. ” dedi.

Şaka Çıktı

Ünlü oyuncu ” Türkiye’yi terk etti” şeklinde haberler yapılması üzerine, paylaşımının yanlış anlaşıldığını belirterek ” Ülkeyi terk ettiğim yok, Green card çıkmışken değerlendirmek istedim ve New York’a taşınıyorum… ‘Oyuncu kaybetti, aktör kazandı’ geyiği ise tamamen şaka için” dedi.

Erdem Baş Baba Oldu

44 yaşındaki Baş, müjdeyi Instagram’dan duyurdu. Vera’yı kucağına ilk aldığı anı paylaşan oyuncu, duygularını, “İlk karşılaşmamız.. Nazım’ın Vera’sı değil, artık Erdem’in Vera’sı anılsın… Canım kızım… Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için.. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum…” sözleriyle belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler