Ana SayfaDedikoduEda Ece Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Eda Ece Evleniyor Mu?

Bir süredir başarılı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birlikte olan Eda Ece’nin evlilik yolunda ilk adımı attığı iddia ediliyor. Samimi tavırylarıyla izleyicinin kalbini kazanmayı başaran güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yeğeniyle paylaştığı fotoğrafla gündeme damgasını vurmuştu. Şimdi de erkek arkadaşıyla ciddi bir adım attığı söylenen Eda Ece evleniyor mu? sorusunu akıllara düşürdü. İşte detaylar;

Annelik Pozu

Sosyal medya hesabından yeğenin doğum gününü kutlayan Eda Ece paylaşımına; “Fotoğrafını koymamdan hiç hoşlanmaz ama şimdi telefonuma beraber bakarken gördük, izin verdi. Canım annem ve ilk yeğenim notunu düşmüştü.  Ve ablalarına da “Bir yeğenim daha oldu! Artık 3 erkek teyzesiyim. Ablalarıma teşekkür ediyorum, benim hayatıma bu lokumları kattıkları için. Kız bekliyorum…” demişti.

Yeni Yaşını Kutlayan Eda Ece, Bikinisiyle Fena Yakalandı..

“Kadın Bedeni Üzerinden Yapılan İşleri Sevmiyorum”

Eda Ece öpüşme sahnelerinin zor olduğunu sile getirerek oyunculuğun zor bir meslek olduğunu “Kadın bedeni üzerinden yapılan şeyleri sevmiyorum. Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var. Zor bir şey tabii, başka biri olmaya çalışmak da zor. Oyunculuk kolay meslek değil, herkesin yapacağı iş değil.” sözleriyle ifade etti.

Eda Ece Evleniyor Mu?

2 yıldır birlikte olan çift, mart ayındaki karantina sürecini birlikte geçirmiş, sonrasında beraber yaz tatiline çıkmıştı. Ancak ne olduysa oldu, ikili tatilden sonra ayrıldıklarını açıklamıştı. Fakat ayrılığa sadece 1 ay dayanan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı. Çift, şimdi ilişkilerinde bir adım daha atarak aynı eve çıktı.  Ulus’taki lüks daireleri için aylık 40 bin TL kira ödeyen ikili, evlilik yolunda ilerlediği iddia ediliyor.

Eda Ece Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler