Ana SayfaDedikoduDeniz Seki Değişimiyle Şaşırttı

İlgili Postlar

Deniz Seki Değişimiyle Şaşırttı

Deniz Seki hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden isimlerden. Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bir dönem çok hızlı kilo alıp veren ünlü şarkıcı bu kez kilosunu sabitlemeyi başardı. Birkaç beden incelen Deniz Seki değişimiyle şaşırttı. İşte ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin yeni hali;

Tuvalet Pozu Olay Yarattı

Deniz Seki, son yaptığı Tbt paylaşımıyla takipçilerini şoke etti. Ünlü şarkıcı tbt adlı paylaşımını tuvalette çektirdiği bir fotoğrafı ile yapınca ünlü şarkıcıya tepkiler çığ oldu. “Bu görüntüyü görmemize gerek var mıydı? gibi benzer eleştirilerin hedefi haline gelen Deniz Seki, “Bu bir tuvalet kağıdı reklamlarına açığım postudur” mesajıyla pozunu paylaştı.

Deniz Seki Demet Akalın Dostluğu Canlı Yayında Sona Erdi…

Demet Akalın’la Deniz Seki Gerilimi

Deniz Seki geçtiğimiz günlerde İbo Show’da Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkısını seslendirmişti. Ünlü şarkıcının şarkıyı söylerken detone olması ise pek çok isim tarafından eleştirilmişti. Bu olaylar yaşanırken Çağla en yakın arkadaşı olan Demet Akalın’ın programına çıkınca Deniz Seki Alişan’ı ve Demet Akalın’ı sosyal medyada engellemişti. Demet Akalın ise “Deniz benim için kıymetli. Fazla alınganlık yaptı ancak bizim dostluğumuz ölene dek bakidir. Unuttuk gitti” diyerek bu mevzuyu tatlıya bağladı.

Demet Akalın Kimdir?

Deniz Seki Değişimiyle Şaşırttı

Deniz Seki düzenli olarak spor yapıyor. Maskeli bir şekilde spor salonunda çalışan Seki o anların videolarını da hikayeler kısmında paylaştı. 2,5 ayda 22 kilo veren Deniz Seki yeni pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 50 yaşındaki şarkıcı, Instagram paylaşımına, “Dün akşam narlarımızı patlatıp, dileklerimizi diledik mi? Hepimizin dilekleri kabul olsun” notunu düştü.

Deniz Seki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler