Ana SayfaKimdirEcem Baltacı Kimdir?

İlgili Postlar

Ecem Baltacı Kimdir?

Oyuncu Ecem Baltacı kimdir? O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz  son olarak Fazilet Hanım ve kızları dizilerinde roller alan oyuncu Ecem Baltacı kimdir? Ecem Baltacı kaç yaşındadır? Nerelidir?


Bugün Doğan Ünlüler

Ecem Baltacı nerede doğmuştur? Ecem Baltacı aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ecem Baltacı, İstanbul da doğmuştur aslen İstanbulludur.

Ecem Baltacı şuan kaç yaşında? Ecem Baltacı hangi burç?

Ecem Baltacı şuan 24 yaşında ve aslan burcudur.

Ecem Baltacı kimdir?

Ecem Baltacı, 25 Temmuz 1994’te İstanbul’da doğmuştur. 173 cm boyunda, 54 kilo, yeşil gözlü ve Aslan burcudur. Talento Menajerlik Ajansında çalışmaktadır.

Lisede Resim Bölümü okuyan oyuncu Ecem Baltacı, Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümünden mezundur. Küçüklüğünden beri oyuncu olmak isteyen Ecem, Ayla Algan’dan kamera önü oyunculuğu ve ses nefes teknikleri eğitimleri almıştır.

İlk olarak; 2015-2016 yılında “O Hayat Benim” dizisinin 2.ve 3. sezonunda ‘Hanife’ rolüyle yer almış ve oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2016 yılında, FOX TV’de yayınlanan “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde ‘İdil’ rolünü canlandırmış ve oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

2017-2018 sezonda oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz, Tolga Güleç, Hazal Türesan’ da bulunduğu Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yer almıştır. Bu dizi sayesinde ününe ün katmıştır güzel oyuncu.

Kendisini sessiz, sakin ve pozitif bir insan olarak tanımlayan Ecem Baltacı; hayvanlarla ilgilenmeyi, çizgi roman okumayı, film seyretmeyi çok sevmektedir ve Kick Boks ile uğraşmaktadır.

Rol Aldığı Dizileri

Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018-Selin Egemen-Star TV)

Umuda Kelepçe Vurulmaz (2016-İdil-FOX TV)

O Hayat Benim (2015-2016-2.ve3. Sezonda-Hanife-FOX TV)

Rol Aldığı Filmleri

  • Yalnız Hayaller Kaldı (2018)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler