Ana SayfaKimdirGözde Duru Kimdir?

İlgili Postlar

Gözde Duru Kimdir?

Beni Affet adlı dizide Hasret karakterini canlandıran Gözde Duru Kimdir ? Gözde Duru Nerelidir? Gözde Duru Kaç Yaşındadır?  Gözde Duru hangi Burçtur? Ünlü Oyuncunun kariyeri ve özel hayatı hakkında herşey Haberimizde.

Can Kırıkları Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!



Bugün Doğan Ünlüler

Gözde Duru nerede doğmuş? Gözde Duru aslen nerelidir? Gözde Duru kaç yaşındadır? Gözde Duru hangi burçtur?

Ünlü Oyuncu Gözde Duru,  27 Mayıs 1987 yılında, Asıl Memleketi Balçova olup Balçova’da dünyaya gelmiştir.  İkizler burcu olan Gözde Duru, pek çok ünlü dizide rol almıştır.

Gözde Duru Kimdir ?

Ünlü oyuncu Gözde Duru’nun kişisel ilgi alanları ise sinema, bale, felsefe, fotoğraf ve psikanaliz gibi görsel sanat dallarıdır. Çocukluktan bu yana tiyatroya ilgisi olan Gözde Duru, ilkokul ve ortaokul eğitim öğretim yıllarında da okul tiyatrolarında görev almıştır.

Birçok kısa filmde de rol alan oyuncu lisans eğitimini Ankara’da Başkent Üniversite’nin Radyo Televizyon Bölüm de tamamlamıştır.  Buradan Mezun olduktan sonra yine Başkent Üniversite’sinde master bitirmiş olan güzel oyuncu Gözde Duru işine oldukça önem veren ve titizlikle çalışan bir oyuncu olup, almış olduğu rollerde kötü karakteri oynasa da günlük hayatta oldukça güler yüzlü, dost canlısı ve samimi bir insandır.

Birçok sinema ve dizide yer alan ünlü oyuncu, Macit Gümüş’ün sahibi olan Gökçe Belge ile birlikte Bursa’da düzenlenen nikah töreni ile birlikte dünya evine girmiştir.

 

Gözde Duru’nun Dizileri

Al Yazmalım (Saliha)

Deniz Yıldızı

Beni Affet (Hasret)

Cam Kırıkları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler