Ana SayfaDedikoduEce Seçkin Muhteşem Evlilik Teklifini Paylaştı

İlgili Postlar

Ece Seçkin Muhteşem Evlilik Teklifini Paylaştı

Bir süredir pilot sevgilisi ile beraber olan Ece Seçkin, en mutlu gününü sevenlerini ile paylaştı. Sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığının müjdesini sevenlerine veren Ece Seçkin, bir de video yayınlandı. Ece Seçkin’in kimselerde görünmeyen evlilik teklifi ise hayranları tarafından yoğun ilgi gördü ve çok beğenildi. Evlenme teklifinin detayları ise haberimizde…

Ece Seçkin Kimdir?

Ece Seçkin Muhteşem Evlilik Teklifini Paylaştı

Güzel şarkıcı Ece Seçkin ve bir süredir beraber olduğu pilot Çağrı Terlemez, ilişkilerini ciddileşmeye karar verdiler. Erkek arkadaşı ile zaman zaman fotoğraf paylaşan, güzel bir ilişkisi olan Ece Seçkin bu kez de sosyal medyada hayatının en büyük sürprizini paylaştı.

Tatil için sevgilisi Çağrı Terlemez ile Güney Afrika’ya giden güzel popçu Ece Seçkin’i güzel bir sürpriz bekliyordu. Çağrı Terlemez Ece Seçkin’e bir kabilenin ortasında evlenme teklifi etti. Bu anların videosunu paylaşan Ece Seçkin’in ise mutluluğu her halinden belli oluyordu. Ece Seçkin’in paylaşımı herkes tarafından çok beğenildi ve birçok sanatçı arkadaşından tebrik mesajı aldı. Ece Seçkin, evlilik teklifi videosunun altına duygusal bir mesaj yazdı.

Ece Seçkin, videonun altına duygularını; “Sanıyorum ki Dünya’nın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını altüst etti… Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir “evet” çıktı ağzımdan ! Bütün bu sürpriz ve yaşadığım heyecan sanki rüya gibiydi…
Ne hissettiğimi anlatmama bence gerek yok , gözlerimden belli olmuş zaten…Ve tekrar Seninle çıktığımız bu yolculuğa Gerçek aşka Saf sevgiye  Ve sana… Bir an bile düşünmeden EVET !” sözleriyle anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler