Ana SayfaDedikoduGökhan Özoğuz evini neden satıyor?

İlgili Postlar

Gökhan Özoğuz evini neden satıyor?

Karagümrük bölgesinde villa alan fakat daha sonrasında evi yeni almasına rağmen evini satışa çıkaran Gökhan Özoğuz, farklı iddialar ile konuşulmaya başlandı. İşte detaylar.

Türkiye’nin başarılı şarkıcılarından birisi olan Gökhan Özoğuz, Karagümrük bölgesinde yüksek bir ücret ile villa almıştı. Villa aldığına yönelik haberlerin gündemde yer almasının ardından farklı iddialar ile konuşulmaya başlanan Gökhan Özoğuz, şimdi de evini satılığa çıkardı.

Gökhan Özoğuz kimdir?

Gökhan Özoğuz tarafından evin satış sebebi tarikat iddiaları mı?

Hakkında çıkan tarikat iddialarından etkilendiği öne sürülen sanatçının bu nedenle satış karar aldığı konuşuluyor. Daha önce de tarikat konusunda farklı iddialar ile gündeme gelen şarkıcı Nurettin Cerrahi Tekkesi’ne yakınlığıyla biliniyor.

Tekkenin yakınında 3 katlı bir villa alan sanatçı, bu yer için 700 bin TL’ye varan masraf yapmıştı. Tamamen yenilenen bina ile birlikte villayı çok güzel hale getiren sanatçının evin tekkeye yakın olması sayesinde sohbetlere katılmak isteyen dostlarını ve yakınlarını burada ağırladığı konuşuluyordu.

Şu an için Gökhan Özoğuz’un tam olarak neden evi sattığı bilinmese de gündemde çok farklı gerekçeler öne sürülüyor. Yeniden yaptırdığı ev için şimdi 3 milyon TL isteyen sanatçı, evin satılamaması halinde kiralamaya geçiş yapacak. Evin satışı için bir emlakçı ile anlaştığı da öğrenilen sanatçı, evin satışı konusunda uğraşmak istemiyor.

Tüm iddialara ve söylentilere Gökhan Özoğuz’dan hiçbir açıklama gelmemesi de oldukça dikkat çekici.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler