Ana SayfaDedikoduEce Gürsel yeni sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülendi!

İlgili Postlar

Ece Gürsel yeni sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülendi!

Ece Gürsel, aradığı aşkı buldu! Gürsel, yeni sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülendi. Ünlü manken ve şarkıcı, katıldığı ödül töreninde yeni sevgilisi ile el ele poz verdi. İşte detaylar…

Seda Sayan’dan Ece Gürsel’e olay sözler: Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçilerinden hamile kalabilirsin!

Geleneksel hale gelen 18’inci Magazin Oskarları Ödül Töreni ,önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de gerçekleşti. Törene, ünlü isimler akın ederken, ödüller sahibini buldu.

Ece Gürsel yeni sevgilisiyle el ele

Törene katılanlar arasında, ünlü manken ve şarkıcı Ece Gürsel de vardı. Ece Gürsel, geceye yeni sevgilisi ile birlikte katıldı. Gürsel, yeni sevgilisi ile basın mensuplarının karşısına ilk kez çıkarken, ilk kez el ele poz verdi. Ece Gürsel’in yeni sevgilisinin isminin, Akın Akbaş olduğu öğrenildi.

Ece Gürsel kimdir?

Sperm çıkışı

Ece Gürsel, son olarak geçtiğimiz aylarda konuk olarak katıldığı Seda Sayan’ın programında sperm polemiği ile gündeme gelmişti. Kendisine yöneltilen “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” sorusuna “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” şeklinde yanıt vermişti. Seda Sayan, Gürsel’in bu sözlerinin ardından çok tartışılan bir konuşma yaparak “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?” demişti. Seda Sayan’ın bu sözleri çok tartışılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler