Ana SayfaDedikoduEce Erken'den günün bombası: Eda Erol, Alişan'a dönmek için beni defalarca aradı!

İlgili Postlar

Ece Erken’den günün bombası: Eda Erol, Alişan’a dönmek için beni defalarca aradı!

Ece Erken canlı yayında bombayı patlattı. Erken, Alişan ve Eda Erol ayrılığı ile ilgili “Eda, 5 kez yüzük attı. Alişan da artık bitirdi. Eda barışmak için çok aradı.” dedi. İşte detaylar…

Ece Erken’den bomba açıklama

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapmaya başlayan ünlü sunucu Ece Erken, canlı yayında Alişan ve Eda Erol ayrılığı ile ilgili bomba etkisi yaratan bir açıklama yaptı.

Beş defa yüzüğü atınca Alişan tamamen ayrılmış

Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile evliliğin eşiğinden dönen Alişan’ın yakın arkadaşı Ece Erken, canlı yayında Eda Erol’un Alişan ile nişanlı olduğu dönemde tam beş defa yüzük attığını, Alişan’ın da buna dayanamadığını ve ilişkisini tamamen sonlandırdığını anlattı.

Eda Erol Alişan ile barışmak için defalarca Ece Erken’i aramış

Ece Erken, düğüne çok az bir zaman kala yüzükleri çıkarıp ayrılan Alişan ve Eda Erol ayrılığı ile ilgili “Eda, 5 kez yüzük attı. Alişan da artık bitirdi. Eda barışmak için çok aradı.” açıklamasını yaptı.

Alişan ve Buse Varol aşkı tam gaz devam ediyor

Alişan, Eda Erol ile geçtiğimiz aylarda evlilik arifesindeyken ayrıldıktan sonra aynı dizide rol aldığı ünlü oyuncu Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Ece Erken kimdir?

Alişan kimdir?

Eda Erol kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler