Ana SayfaÜnlülerEce Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Darp Edildiğini Söyledi Mekandan Jet Açıklama...

İlgili Postlar

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Darp Edildiğini Söyledi Mekandan Jet Açıklama…

Ece Erken, eşi ile birlikte Yıldız Tilbe‘nin sahneye çıktığı bir yerde yemek yemişler ve hesap üzerine sitemde bulunduklarını sosyal medyada duyurmuşlardı. Hatta darb edildiklerini belirten Ece Erken’ in bu paylaşımlarının sonrasında adı geçen mekandan da açıklama geldi. Fahiş fiyat aldıkları iddialarına cevap veren yetkililer neler neler söledi? Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Reynmen Ece Erken’e Tazminat Davası Açtı!

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Darp Edildiğini Söyledi Mekandan Jet Açıklama…

Geçtiğimiz yıla avukat Şafat Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla damgasını vuran ünlü sunucu Ece Erken, yine gündeme yansıdı. Tatil için eşi ile Bodrum’ da gittikleri Yıldız Tilbe’ nin sahneye çıktığı mekanda kavgaya karışmış, ve bu olayınmagazin basınına yansıması sonrasında sosyal medya hesaplarından fahiş fiyat iddialarıyla açıklama yapmışlardı. Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Darp Edildiğini Söyledi Mekandan Jet Açıklama Geldi…

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü sunucu kendilerine yansıtılan 19 bin 250 bin TL’lik hesaba eşiyle birlikte sitem ettiklerinden dolayı darbedildiklerini anlatmıştı.

Aynı Mekandan Jet Hızında Açıklama…

O gece ünlü sanatçı Yıldız Tilbe‘ nin sahne aldığı Yalıkavak Mücver Restaurant ise yaşananların iki misafir arasında oluştuğunu ayrıntılı açıklayarak basına şunları ifade ettiler..

“Tüm Yasal Haklarımızı Kullanacağız”

“Basın Mensuplarının Dikkatine; Dün akşam mekanımızda iki misafirimiz arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan sözlü tartışma, üzücü bir arbede ve kavga ile sonuçlanmıştır. Olay daha fazla büyümeden arbedeye müdahale eden güvenlik ekibimiz, tatsız hadisenin taraflarını hızla mekan dışına almış, üzücü hadisenin büyümesine ivedilikle engel olmuştur. Tatsız kavganın mekan dışında da devam edebileceği endişemiz üzerine, Emniyet birimleri bizim tarafımızdan bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı mekana davet edilmiştir……….

“Fahiş Fiyat İddiaları Yalandır”

……..Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polisimiz, olaya mümkün olan en kısa sürede müdahale ederek yaşanan tatsızlığın başka üzücü olaylara sebebiyet vermemesi için gereken her türlü hassasiyeti ve özveriyi göstermiştir. Tüm bunlara rağmen bazı sosyal medya hesaplarında, bazı internet sayfalarında ve bir takım merdiven altı haber sitelerinde kavganın “fahiş hesap” sebepli olduğu iddiaları bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir. Bu iddia kesinlikle yalandır. Böylesine güdümlü ve mesnetsiz iddialarda bulunmak yerine arzu eden, merak eden herkesle yemekli galalardaki fiyat politikamızı bir kez daha paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bizim için bütün misafirlerimiz değerlidir, önemlidir ve eşsizdir… Sezon başından bu yana onlarca sahne performansına ev sahipliği yapan, yüzlerce müzikseveri ağırlamaktan gurur duyduğumuz mekanın bundan sonraki felsefesi de aynı olacaktır. Dün gece yaşanan tatsız hadise ve bugün çeşitli mecralarda ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili tüm yasal haklarımızı  kullanacağımızı ve hukuken konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuntüm yasal haklarımızıun bilgisine sunarız” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler