Ana SayfaKimdirEce Erken kimdir?

İlgili Postlar

Ece Erken kimdir?

Sunmuş olduğu gündüz kuşağı programıyla magazin gündemine ses getirecek açıklamalarıyla magazin gündemine oturan ünlü sunucu Ece Erken kimdir? Ece Erken nerede ve ne zaman dünyaya geldi, kariyerinde nasıl ilerledi? Ece Erken’in biyografisi detayları ile birlikte haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Ece Erken nerede doğmuş?Ece Erken aslen nerelidir? Ece Erken kaç yaşındadır? Ece Erken hangi burç?

Ünlü sunucu, Ece Erken Çorlu dünyaya geldi.Sunucu Ece Erken aslen Samsunlu’dur. Erken şuan 40 yaşında ve boğa burcudur.

Ece Erken Kimdir?

Ünlü sunucu Ece Erken, 11 Mayıs 1978 yılında Çorlu’da dünyaya geldi. Aslen Samsunlu’dur. Bir de ağabeyi vardır. Babasının subay olmasından dolayı sürekli tayinleri çıkmıştır. Bu nedenle Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşamak durumunda kaldı. Lise eğitimini İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’ de tamamladı. Ece Erken, annesi ve babası ayrılınca annesi ile birlikte Beşiktaş’da Polat Residence’ da yaşamaya başladı.

Ece Erken Kariyeri

Henüz 12 yaşındayken Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda sunuculuk kariyerine adım attı. Ardından Ankara’da Radyo Vizyon’da, Radyo Genç’te, Kral TV’de, Metropol FM’ de, Alem FM’ de, Show Radyo’de ve Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk hayatına ise ilk olarak Star TV’de başladı. Sonrasında Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. Ardından Show TV’de 4 yıl boyunca program yaptı. Kanal 1’de, sonrasında ise ATV’ de “Mavi Şeker” isimli programın sunuculuğunu yaptı. ATV ekranlarında Enbe Orkestrası ile birlikte “En beyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu , Fox TV’de “Aç Aç Kazan” adlı programın sunuculuğunu, Kanaltürk ‘de Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programın sunuculuğunu, Beyaz TV’de yayınlanan “Tatlım Benim” isimli programının sunuculuğunu yaptı. Bazı dizi ve filmlerde de rol aldı.

Evlilik hayatında aradığı mutluluğu yakalayamayan Ece Erken, 1 Eylül 2008 yılında Tuncer Öztarhan’ la dünya evine girdi. Ancak, 2009 yılında boşandı. 24 Haziran 2014 yılında Serkan Uçar ile evlendi ve 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu dünyaya geldi. Ancak, yine mutlu olamadı ve 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

Ece Erken’in rol aldığı dizi ve filmler

1999 – Nilgün

2002 – Aşk ve Gurur

2003 – Lise Defteri

2003 – Kuzenlerim

2009 – Mavi Şeker

2010 – Gecekondu (Tv Programı)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler