Ana SayfaKimdirGülin İyigün Kimdir?

İlgili Postlar

Gülin İyigün Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Gül’ü Gülin İyigün kimdir? Gülin İyigün Nerelidir? Gülin İyigün Burcu? Gülin İyigün Biyografisi ve güzel oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gülin İyigün Nerelidir? Gülin İyigün Kaç yaşında? Gülin İyigün Hangi Buruç?

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 35 yaşında olan oyuncu Kova burcudur.

Gülin İyigün Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu olan ünlü sanatçı oyunculuk serüvenine ilk adımını üniversite döneminde katıldığı ve daha sonra reklam filmlerinde yer almaya başlamasıyla adım atmıştır. İlk yıllarında devamlı reklam filmlerinden teklif alan sanatçı Kamu Spotu Trafik, Kamu Spotu Kadına Şiddet gibi reklamlarda yer almıştır.

Daha sonra Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Galip Derviş dizisinde rol alan Gülin İyigün yıldızı parlayan bir sanatçı olmuş ve sonrasında Analı Oğullu dizisinde de rol almıştır. Bu dizinin ardından ise Yalan Dünya dizisinden teklif almış ve rol almıştır. Sanatçı bu dizi de oldukça iyi bir performans sergileyerek oyunculuk performansı ile akılda kalan isimlerden olmayı başarmıştır.

Gülin İyigün Çocuklar Duymasın’da Tutku karakterine de hayat vermiş ve adından bir kez daha söz ettirmeyi başarmıştır.

Gülin İyigün, şuanda Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Gül karakterinde rol almaktadır.

Rol Aldığı Diziler:

  • Keşke Hiç Büyümeseydik
  • Çocuklar Duymasın
  • Yalan Dünya
  • Analı Oğullu
  • Galip Derviş

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler