Ana SayfaKimdirEda Akalın Kimdir?

İlgili Postlar

Eda Akalın Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin İlkay’ı Eda Akalın kimdir? Eda Akalın Nerelidir? Eda Akalın Burcu? Eda Akalın  Biyografisi ve oyuncu hakkında bilinenleri derledik işte detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Eda Akalın Nerelidir? Eda Akalın Kaç Yaşında? Eda Akalın Hangi Burç?

18 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 24 yaşında olan genç oyuncu Yengeç burcudur.

Eda Akalın Kimdir?

Eda Akalın İlkokuldan beri tiyatro ile ilgilenmektedir. İngilizce tiyatroyla başladığı oyunculuk serüvenini lisede Fransızca tiyatroyla sürdürmüştür. Lise tiyatro ekibi ile festivallerde birincilik elde etmiş ve ödüller kazanmıştır. En son olarak yer aldığı Carmen adlı tiyatro oyununda ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülüyle Paris’te İnsan Hakları Konferansı’na katılımı layık görülmüştür.

Eda Akalın İngilizce eğitimini geliştirmek için 3 yaz boyunca Washington D.C.’de Georgetown Prep’te ve Fransızca eğitimini geliştirmek için ise bir yaz Paris’te Accord adındaki okulda dil eğitimi aldı. Ardından Duru Tiyatro’da tiyatro oyunculuğu yapmaya başlayan oyuncu o sırada Bilgi Üniversitesi’nde Reklamcılık ve Sosyoloji bölümününden mezun olmuştur.

Eda Akalın Erasmus programıyla gittiği Amsterdam’dan döndükten sonra Craft Oyunculuk atölyesine başlayıp oyunculuk eğitimini sürdürmüştür. Oyunculuk dışında oyun metinleri, hikaye, şarkı sözü ve senaryo yazmakla ilgilenen oyuncu Eda Akalın şarkı söylemeyi, yazmayı, hayal kurmayı ve tabii ki tiyatroyu çok seviyor ve bu dallarda ilerliyor.

Eda Akalın şuan Show TV ekranlarında henüz ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmuş Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde İlkay karakteri olarak rol almaktadır. Can’ın arkadaşı ve erkek gibi takılan, güzelliğini delikanlılıkla gizlemiş, içten içe Can’a beslediği duyguların altında ezilen ama bir türlü açılamamış yeni nesil mahalle gençlerindendir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler