Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar Kıbrıs konserinde fırtınalar estirdi

İlgili Postlar

Ebru Yaşar Kıbrıs konserinde fırtınalar estirdi

Ebru Yaşar Kıbrıs konserinde fırtınalar estirdi… Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kıbrıs’ta verdiği konserde unutulmaz anlara imza attı. Ebru Yaşar’ı izlemeye gidenler, muhteşem bir performans ile karşılaştı. İşte konserden detaylar…

Ebru Yaşar’ın şarkısı çalıntı mı?

Ebru Yaşar Kıbrıs konserinde fırtınalar estirdi

Türk müziğinin sevilen ismi Ebru Yaşar önceki gün Kıbrıs’daki Salamis Bay Conti Hotel’de hayranlarıyla buluştu. Sahne’den önce basın mensuplarıyla röportaj yapan sanatçı, muhabirlerin, “Kadın fantazi müzikte kalan nadir isimlerden birisisiniz.” cümlesine karşılık, “Beni bir sınıfa bir tarza sokmayın, ben hiç bir sınıfın kadını değilim. Ama tüm açık yürekliliğimle kendim için Türkiye’nin yüzde doksanıyım diyebilirim.” cümlesini kurdu. Eşi Necat Gülseven hakkında esprili bir şekilde konuşan Yaşar, “Necat Beyler de teşrif ettiler bu gün. Geçen gün onunla hesaplaştık, bir buçuk senedir beni sahnede izlemiyormuş.” diyerek kahkaha attı. Yine muhabirlerin, Ebru Hanım sizce evlilik aşkı öldürür mü? ” sorusuna ise samimi yanıtlar veren Yaşar, “Evlilik aşkı öldürmez, her ilişkide kavgalar, tartışmalar olur. Evliliği öcü gibi göstermeye gerek yok, önemli olan inandığın değerler için mücadele etmektir. ben inandığım şeyler için mücadele edenlerdenim. Allah’ta belkide bu yüzden yüzümü hep güldürüyor.” diyerek evliliğinin iyi bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Ebru Yaşar kimdir?

Yüzlerce kişi eşlik etti

Röportajın ardından sahneye çıkan ve dillere pelesenk olan “Ben Ne Yangınlar Gördüm” şarkısı ile sevenlerini selamlayan Yaşar, konser alanındaki yüzlerce müzikseverle hep bir ağızdan sevilen şarkılarını söyledi.

Ebru Yaşar Kıbrıs’daki hayranlarının kalbini fethetti

Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de göz kamaştıran sanatçı geniş repertuvarı ve sahne enerjisiyle Kıbrıs’daki hayranlarının kalbini fethetti. Bir ara sahnede Türk Bayrağı sallayan ve “Onuncu Yıl Marşı” söyleyen şarkıcı, ”Bu gün 29 Ekim Zafer Bayram’ı. Hepinizin Zafer Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Ebru Yaşar’dan Emrah Karaduman’a övgü

Yaklaşık olarak iki buçuk saat sahnede kalan güzel sanatçı Emrah Karaduman’ın albümünde okuduğu “En Güzel Yenilgim” şarkısı ile coşkuyu ikiye katlarken Karaduman hakkında ise “Emrah’ın harika albümünde en güzel şarkılardan birisini söyledim, onu da buradan tebrik ediyorum, çok iyi bir albüm yaptı.” övgü dolu sözler sarf etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler