Ana SayfaÜnlülerŞevval Sam'dan unutulmaz Çanakkale konseri

İlgili Postlar

Şevval Sam’dan unutulmaz Çanakkale konseri

Şevval Sam’dan unutulmaz Çanakkale konseri… Ünlü şarkıcı Şevval Sam, Çanakkaleli hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Konserde neler yaşandı? Hangi detaylar dikkat çekti? Detaylar haberimizde…

Şevval Sam’ın Rol Aldığı “Müzeyyen Müzikali” Ayakta Alkışlandı!

Şevval Sam’dan unutulmaz Çanakkale konseri

Türk müziğinin güçlü seslerinden Şevval Sam geçtiğimiz akşam Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği ‘’Cumhuriyet Bayramı’’ etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçı etkinlik alanını dolduran binlerce kişiye birbirinden güzel parçalarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Şevval Sam kimdir?

Binlerce kişi izledi

Güzel sanatçıyı dinlemeye gelen yaklaşık sekiz bin müziksever etkinlik alanına sığmayınca konser coşkusu alanın dışına taştı, bir çok dinleyici balkonlarından şarkılara eşlik etti.

Şevval Sam Cumhuriyet Bayramını coşkuyla, minnetle kutladı

Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine sahneden teşekkür eden başarılı sanatçı “Çanakkale’de sizlerle beraber olmak, özellikle de böyle özel bir gün de sizlerle birlikte olmak büyük mutluluk… Bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ün doksan beş yıl önce “Efendiler yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz“ dediği büyük gün.. Bize özgürlüğümüzün bahşedileceği Cumhuriyet’in!.. Ben bu topraklarda bir ‘kadın’ olarak sizlerle birlikte bu güzelliği yaşayabiliyorsam, bana verilmiş bu hediyeyi sizlerle paylaşabiliyor, şarkı söyleyebiliyorsam bunu Atatürk’e borçluyum. Hepinizin 95. Cumhuriyet Bayramınız gönülden kutlarım” ifadeleri ile büyük alkış aldı.

Ahmet Kaya sürprizi

Hazırladığı özel repertuvar ile geceye damga vuran başarılı sanatçı seslendirdiği şarkılar kadar enerjisiyle de herkesi kendine hayran bırakan Şevval Sam, aynı gecede Ahmet Kaya’yı da unutmayarak doğum gününde “Kum Gibi” ve “Ağladıkça” eserlerini seslendirdi.

Sekiz bin kişi hep bir ağızdan türkü okudu

Konserin ortalarında, “Peçeteye yazamayacağım ama sizden bir ‘istek şarkı’ talebinde bulunacağım. Bana ‘Çanakkale İçinde’ türküsünü okur musunuz diyen Şevval Sam’a sekiz bin kişi hep bir ağızdan türküyü okudu. Türküyü gözleri dolarak dinleyen sanatçı, “Ne kadar şanslıyım, ne muhteşem bir koro” diyerek, halkı alkışladı.

Şevval Sam Kazım Koyuncu’yu unutmadı

Şevval Sam Karadeniz türkülerine geçtiğinde 2005 yılında kaybettiğimiz Kazım Koyuncu da anmayı ihmal etmedi. “O hep barışa, halkların kardeşliğine inandı” diyerek, Koyuncu’nun sevilen şarkısı “Dido”’yu Lazca söyleyen Sam, gecenin finalinde Çanakkale Belediyesi Meclis Üyelerinden Birtan Sarıbaş ve Hüseyin Koç tarafından kendisine takdim edilen çiçekler ve alkışlarla sahneden uğurlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler