Ana SayfaKimdirÇukur'a flaş transfer!

İlgili Postlar

Çukur’a flaş transfer!

Çukur’a flaş transfer! İdris’in eski aşkı Meliha’yı hangi ünlü oynuyor?

Çukur dizisine 40. yeni bölümde ünlü bir oyuncu dahil oldu. Çukur’da İdris Koçovalı’nın eski aşkı Meliha rolünü kimin oynayacağı belli oldu. Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisinde yer alacak. Çukur’da Meliha’nın ortaya çıkmasıyla sürpriz gelişmeler meydana gelecek.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur 40. yeni bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Çukur dizisinde İdris Koçovalı’nın gizemli eski aşkı olan Meliha karakterine kimin hayat vereceği uzun süredir merak konusu olmuştu. Çukur dizisinin ilk bölümünde İdris’in ilk kez söz ettiği Meliha karakterinin sırrı çözülüyor. Çukur’da Meliha’yı yaşadığı huzur evinde Selim ve Aliço bulmuştu. Selim uzun zamandır Meliha’yı ziyaret ediyordu. Dizinin Pazartesi yayınlanan son bölümünde ise Meliha’yı kimin oynadığı sonunda belli oldu.

AVRUPA YAKASI’YLA HAFIZALARA KAZINMIŞTI

Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine dahil oldu. Şenay Gürler’in hayat verdiği Meliha karakteri, Çukur’daki bir çok sırrın ortaya çıkmasını sağlayacak ve ilerleyen bölümlere damga vuracak. Şenay Gürler, Gülse Birsel’in Avrupa Yakası dizisindeki Fatoş rolüyle hafızalarda yer edindi.

Çukur 40. Son Bölümünde Neler Oldu?

Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye çevirecek. Artık yalnız Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alıp harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu almak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği zamanda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin olacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının yanından ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındaki izleyicilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler